To je to što me zanima!

Švicarac napravio minaret na dimnjaku svoje zgrade

Frustriran izglasanom zabranom gradnje minareta u Švicarskoj, Guillaume Morand izgradio je jedan iz protesta na dimnjaku svoje firme u Bussignyju
Vidi originalni članak

Frustriran zabranom gradnje minareta u Švicarskoj, Guillaume Morand iz protesta je izgradio jedan na dimnjaku u Bussignyju.
- Sramotno je što su Švicarci izglasali tu zabranu zbog koje smo dobili podršku svih ekstremno desno orijentiranih stranka - rekao je poduzetnik koji vodi švicarski lanac trgovina cipelama.
Iako nije musliman, šokiralo ga je što je na referendumu 29. studenog 57,5 posto ljudi bilo za zabranu minareta. Kaže kako muslimani nikada nisu stvarali probleme. Minaretom je želio poslati poruku mira.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • sabo 13.12.2009.

    Koji izljevi mržnje. Jadni napaćeni do zuba naoružani Hrvati, a naročito oružjem JNA naoružani Srbi, patili su od krvoločnih Bošnjaka koji pravog oružja nisu vidjeli do 1994. I sad kukaju što ih nisu uspjeli potamaniti. Sjećamo se herojskih poduhvata HVO-a u Ahmićima i srpske vojske u Prijedoru, Banja Luci. Posavini, Podrinju, a naročito u Cerskoj, Žepi i Srebrenici. Čovjek zna tko su mu susjedi. Iz ljutnje prema islamofobima je napravio munaru jer nikad nije imao problema sa muslimanima. Da li među muslimanima ima budala, pa ima, ali ima ih među katolicima, pravostavcima, protestantima i pripadnicima svih vjera, ali njihovo ponašanje se ne veže sa njihovom vjerom osim ponašanje muslimana. Spustite se malo na zemlju. Nismo mi muslimani toliko krvoločni koliko mislite. Munara vam neće doći glave. Ionako tvrdite da ste u civiliziranim zemljama u kojima se poštuju ljudska prava. Pa onda ih poštujte.

  • stara50 12.12.2009.

    ako je bog, alah, buda... svuda oko nas, moje je mišljenje da nam ne treba ni crkava, ni sinegoga, ni đamija ni....

  • user_39293 11.12.2009.

    I Švicarska će za 100-tinjak godina, kao i cijela Evropa, postati većinski muslimanska. S obzirom da je stopa nataliteta u prosjeku oko 1,4 (npr. u Sloveniji je 0,6 .. u Hrvatskoj 1,6..),a među muslimanima 8,5(!!), sve vodi onome što je rekao Gadafi-da će Evropa biti pokorena bez mača! Potreban je natalitet od minimum 2,11 da bi neki narod opstao, što znači da za nekoliko desetljeća počinje polako nestajati Evropa kakvu znamo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare