To je to što me zanima!

Švicarska: Hrvat (46) u stanu ubio partnericu (40) pa sebe

Muškarac se navodno objesio, a žena je ubijena tupim predmetnom, vjerojatno čekićem. Navodno su vezu prekinuli prije nekoliko dana. Našla ih je rođakinja
Vidi originalni članak

Švicarska policija našla je u u nedjelju navečer u stanu u mjestu Massagno kod Lugana mrtvog muškarca (46) i ženu (40). Blick piše kako je trupla pronašla rođakinja te je obavijestila policiju. Policija je kasnije objavila kako nema dokaza da je u slučaj bila uključena i treća osoba pa pretpostavljaju da je muškarac najprije ubio svoju bivšu djevojku, a onda i sebe. Navodno su vezu prekinuli prije nekoliko dana.

Ticino-news piše kako su muškarac i žena bili porijeklom Hrvati. Muškarac se navodno objesio, a žena je ubijena tupim predmetnom, vjerojatno čekićem. Muškarac je navodno bio razveden, a žena udovica. Švicarski mediji i pišu da je ona na Facebooku upoznala novog dečka, a on se nije mogao pomiriti s tim da ga je ostavila.  

Točan motiv ubojstva i samoubojstva policija još istražuje.

Glas Slavonije piše kako je trupla pronašla kći ubijene žene. Susjedi su rekli kako se žena u njihovu zgradu doselila prije tri godine. Godinu dana kasnije se doselio i muškarac (46). Susjedi kažu i kako nikada nisu čuli da se par svađa.  

Idi na 24sata

Komentari 16

  • kosarkasica7 09.02.2012.

    da,oboje su hrvati a ona mi je bila usjeda,rip

  • Hello Kitty_1 07.02.2012.

    Zivim u Svicarskoj, istina je da se ljudi razvode, ali ipak sam 100000% sigurnija da se u Hrvatskoj vise razvodi. Zato JARUNOS, bolje suti, kad budes zivio ovdje, onda mozes nesto pricati. Do tada - ruhig! Ovdje je manja stopa kriminaliteta nego u Hrvatskoj, ovdje neces cuti da je netko nekoga opljackao, izbo, ili slicno. Nema toga ovdje. Svicarcu takve stvari nece nikada pasti na pamet, to moze samo Balkancima past na pamet. Malo se informirajte prije nego stosta pisete.

  • user_48758 07.02.2012.

    Tipično za većinu muškaraca,neka oproste oni koji nisu takvi. Al,di god se dogodi prevara,raskid veze,rastava braka na inicijativu žene,muški ego to ne može podnesti,ne podnosi poraz,pa je onda najlakše ubit ženu,neš ti face! Jadna žena,nitko nije zaslužio da ga se ubije,bez obzira na sve. Budi čovjek i faca,pa se dogovori il jednostavno priznaj poraz,okreni se i nastavi drugi život. I žena doživi da je muškarac i prevari i ostavi iz bilo kojeg razloga,pa nema toliko ubojstava! Strašno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare