To je to što me zanima!

''Svima govorim da imam dvije vagine, ako treba i pokazujem''

Hazel Jones je je prije devet godina otkrila da ima dvije potpuno razvijene i odvojene vagine. Liječnici su joj ponudili operaciju, no odbila je. Kaže kako je 'to' nevjerojatno
Vidi originalni članak

Britanka Hazel Jones (27) je tijekom puberteta imala bolne grčeve u trbuhu, a tek sa 18 godina saznala je i zašto - naime, pati od izuzetno rijetkog poremećaja uterus didelphys što znači da ima dvije odvojene vagine. Unatoč tome što je djevičanstvo izgubila dva puta, Hazel je zadovoljna svojim stanjem. Štoviše, od kada je saznala za rijedak poremećaj, svima govori o svojem slučaju. 

- Svima sam rekla što mi je, čim sam saznala. Vjerujem da je to nevjerojatno i zasigurno je dobar način za ''probijanje leda'' na uštogljenim zabavama - rekla je Hazel u emisiji This Morning

Neobična Britanka kaže da bez problema može pokazati vagine ženama koje žele vidjeti. Ginekologu je otišla nakon što joj je dečko rekao da je 'drugačija' u predjelu genitalija. Nakon otkrića liječnici su joj ponudili operaciju no Hazel je odbila, piše Daily Mail.

Kaže kako joj je seksualni život bio problem dok nije saznala da ima dvije vagine. Sada joj je seks odličan. 

Liječnik Harper rekao je kako je potpuni razvitak dvije vagine s dvije maternice velika rijetkost. Istaknuo je kako Hazel u slučaju pregleda i testiranja na rak mora obavit dva papa testa na oba grlića maternice.

- Nikada nisam ušla u vezu, a da dečku nisam objasnila što je sa mnom drugačije. Nikada nisu ružno reagirali. Većina muškaraca za cijeli život dobiju jednu vaginu, a moj će muškarac imati dvije - našalila se Hazel. 

Isječak iz emisije This Morning možete pogledati ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 172

  • Bestia feroce 16.01.2012.

    imam i ja pa se ne hvalim okolo,3 carska,1 sin iz desne,2 iz lijeve maternice .To je uterus duplex i vagina septa

  • dulama1 14.01.2012.

    gledajte malo bolje skicu! pa ona ima samo jednu rupu,a ja mslio da ima dvije.dakle nije nikakvo čudo. to imaju mnoge žene, pak to se ne objavljuje.

  • Prva Proleterska_1 14.01.2012.

    Tek sad vidim na slici nacrta, da to i ne može pokazivati , jer je ta duplost negde unutra in nama potpuno neinteresantna. Šta me briga oče zatrudnjeti u ljevu il desnu, kad ima za nas samo jedan put do tamo ! Za obićne smrtnike. Nema dvi nožnice / hebačka mijesta/ nego dvi maternice unutra , da može nositi i dvoje djece odjednom, a da nisu blizanci. Hebemu latinski ćoeće!

Komentiraj...
Vidi sve komentare