To je to što me zanima!

Svjedoci: Čuli smo zvuk udarca i svoje prijatelje vidjeli na cesti

Policajci su potvrdili kako se Aleksandar Cupać nije zaustavio na njihov znak "stop". Cupaća se tereti za prometnu nesreću u kojoj su poginula dva pješaka 2014. godine
Vidi originalni članak

Aleksandaru Cupaću se sudi za prometnu nesreću u kojoj je poginulo dvoje pješaka. Do nesreće je došlo u središtu Rijeke 12. srpnja 2014. godine. Tužitelji tvrde da je vozač upravljao automobilom na "granici pijanog stanja"  s koncentracijom od najmanje 1,48 promila alkohola te da je vozio 95 km/h.

Pješaci su prema optužnici, cestu prelazili na zeleno svjetlo, a Cupać je Audijem A6 prošao kroz crveno svjetlo. Nije se zaustavio ispred pješačkog prijelaza i udario je pješake Darija Krbavca iz Opatije i Marka Bunoze iz Rijeke, piše Novi list.

Prijatelji poginulih stigli su iz Norveške i rekli da su pješački prijelaz prelazili dok je bilo zeleno svjetlo. Rekli su i da su osjetili udar vjetra, čuli zvuk udarca i vidjeli prijatelje na cesti. Svjedočili su i policajci koji su rekli kako su pratili Audi koji se nije zaustavio na njihov znak "stop", a za čijim je upravljačem, pokazalo se kasnije bio Cupać.  Automobil je naime pronađen kod zgrade Luke. u nastavku suđenja ispitat će još četiri svjedoka.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Masiv 24.12.2016.

    Vidim neka "jaka faca" kad se skriva.

  • Zagreb321 24.12.2016.

    Sta nisu rekli 120 130 km/h

  • belizagrebgrad 24.12.2016.

    Ko će da sudi Aci u Reci, bre.

Komentiraj...
Vidi sve komentare