To je to što me zanima!

Svjedoci tvrde da je Čabraja vikao: Dođite, pobit ću vas sve

Svjedočenjima Duje Pivčevića, Ivana Kelama i Fani R. na splitskom Županijskom sudu nastavljeno suđenje Jozi Čabraji (23) za ubojstvo Marina Matijaša (20)
Vidi originalni članak

Svjedočenjima Duje Pivčevića, Ivana Kelama i Fani R. danas je na splitskom Županijskom sudu nastavljeno suđenje Jozi Čabraji (23) za ubojstvo Marina Matijaša (20).

Matijaš je ubijen lani krajem lipnja pokraj OŠ Bijači u Kaštel Novom.

Nakon što smo napravili đir autom, stali smo kod hotela Palace kad smo vidjeli Čabraju i brata. Jozo je bio na čelu grupe i izvadio pištolj. Marin je viknuo: Što je p..., spremi taj pištolj i ajmo to riješiti na šake, a Jozo je uzvratio: Dođite p...., sve ću vas pobiti, jednog po jednog - izjavio je Kelam. Svjedoci su pričali i o povijesti sukoba dviju grupa. Tijekom čitave rasprave Čabraja je negodovao, a sudac Slavko Lozina upozoravao ga je nekoliko puta. Čak mu je zaprijetio i izbacivanjem iz sudnice, piše Slobodna Dalmacija.

Suđenje Čabraji se nastavlja.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 05.10.2015.

    cbs kastela

  • DAKLE-DUBRAVA-ZG 05.10.2015.

    Nitko nikog nema pravo ubit to je istina! A ja za sebe nemogu garantirat da nebi pucao da me hoce tuc deset ljudi,a da znam da im nemogu nista fizicki. Ni jedna ni druga strana nisu nevina,ne branim ubojicu,a niti ubijenog! Zlo mi je kad cujem da je netko ubio zenu,dijete ili da je ubojica bezveze....a ovo ubojstvo nije mi uopce nije cudno jer su obojica isti.....

  • Samir-OS 14.04.2015.

    Ovaj je p...okojni a ubojica bit će nečiji p...ušač

Komentiraj...
Vidi sve komentare