To je to što me zanima!

Svjedočila pucnjavi: Oteli su ženu (42) i bacili ju u rijeku

Američka policija je u ponedjeljak uhitila Richarda Gilliama (33) koji je u zatvoru uz jamčevinu od milijun dolara. Policija vjeruje da postoji i drugi počinitelj i traže ga
Vidi originalni članak

Policija u Arkansasu je na božićno jutro pronašla ženu (42) u rijeci. Smrzavala se. Sumnja se da je bačena s mosta jer je bila svjedokinja pucnjave u kojoj je poginuo Arlin Nugent (49), a jedna je osoba ozlijeđena i odvezli su ju u bolnicu.

Policija je dobila poziv nakon što je netko čuo ženu kako doziva u pomoć. Policija je u ponedjeljak uhitila Richarda Gilliama (33) koji je u zatvoru. Na slobodu može ako plati jamčevinu od milijun dolara. Policija vjeruje da postoji i drugi počinitelj i traže ga. 

Gilliam bi pred suca trebao u veljači, a sumnjiče ga za ubojstvo, pokušaj ubojstva, provalu i otmicu.

Žena je policiji ispričala da je bila svjedok pucnjave nakon čega je bačena u rijeku. Uspjela je isplivati, a onda su ju pronašli spasioci, piše Daily Mail. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • UNPROFOR 29.12.2017.

    Neznaju ni prevoditi , šta tek da sami nešto napišu ! Školski je raspust , pa izgleda djeca šefova glume novinare !

  • Demetra 28.12.2017.

    "koji je u zatvoru uz jamčevinu od milijun dolara." ???? Tko je ovo pisao, šta je vama? Uz jamčevinu od xy se može izaći iz zatvora i braniti se sa slobode, a ne biti u zatvoru! Majko mila, tko ove tekstove piše?!

  • mrTrobec 28.12.2017.

    Kod nas zločinci ubiju u drugoj državi na tisuće ljudi pa se nazivaju heroji i još im Košić ljubi ruke

Komentiraj...
Vidi sve komentare