To je to što me zanima!

Svjetski mediji: Hrvat prijavio pjevačicu jer 'ismijava' himnu

Strani mediji raspisali su se o Josipili Lisac i njenoj izvedbi himne na inauguraciji. O našoj divi kažu i da je osvajačica brojnih nagrada te kako njena karijera traje već 53 godine...
Vidi originalni članak

Pjevačica Josipa Lisac koja je pjevala na inauguraciji novom hrvatskom predsjedniku suočena je s kaznenom prijavom zbog 'ismijavanja' nacionalne himne, piše BBC. Dodali su i kako ju je prijavio jedan hrvatski odvjetnik te kako je Hrvatska Glazbena Unija stala u obranu pjevačice nazvavši njenu izvedbu 'umjetničkom slobodom'.

O našoj divi kažu i da je osvajačica brojnih nagrada te kako njena karijera traje već 53 godine te kako je poznata po osebujnom stilu i modnom izričaju.

JE LI OVO MOGUĆE?! Kaznena prijava protiv Josipe Lisac: 'Penetrirala je u himnu'

- Pjevala je našu predivnu himnu uz pratnju jazz pijanista Zvjezdana Ružića - rekao je Zoran Milanović, navodi dalje BBC.

Podsjetimo, nakon izvedbe hrvatske himne na inauguraciji novog predsjednika, pjevačica Josipa Lisac s nama je podijelila dojmove. Kaže kako ju je bilo strah i pritom čestitala novom predsjedniku.

- Sada ću vam biti najiskrenija. Ovo je vrlo svečani trenutak. Čestitam predsjedniku Zoranu Milanoviću. Mene je bilo strah. Morala sam se rano ustati i to je za mene nešto strašno. Ja koja se dižem oko 11 sati, onda si možete misliti kako je meni bilo. I glas mora biti u top formi - rekla je Josipa Lisac (70), još sva pod dojmom nakon izvedbe himne na inauguraciji novog predsjednika na Pantovčaku. 

- Dugo smo Josipa i ja čekali suradnju. Ostvarili smo je na najvišem nivou u zemlji. Oboje komentiramo kako već danima sanjamo himnu. Jako nam je bilo stalo. Nadamo se da će se to svidjeti gledateljima - rekao je Zvjezdan, na što je Josipa kroz smijeh dodala: ’Nekima se neće svidjeti, no to je sloboda'.  

 

 

Idi na 24sata

Komentari 342

  • mučki_provokator 23.02.2020.

    Bosanac...ismijava hrvatske zakone sa diplomom iz banja luke, mostara ili zenice za 100km.

  • ZEUS_4 23.02.2020.

    Ova se predrogirala pa je samo krestala, zavijala i kreveljila se. Uzas i sramota, mogu samo reci veliko FUJ za nju i za onoga tko ju je angazirao da se onako krevelji i omalovazava hrvatsku himnu.

  • 22.02.2020.

    Pozivniса u Sеx Club > http://eliza.anime-stars.com

Komentiraj...
Vidi sve komentare