To je to što me zanima!

Svjetski mediji prenijeli vijest o gradnji kipa Krista na Marjanu

Vijest o izgradnji najvećeg spomenika Isusu Kristu na Marjanu prenijeli su strani mediji, 'osvanule' su i Facebook grupe, kao npr. 'Kerume Isusati Nemoj Radit Isusa'
Vidi originalni članak

Nakon što je splitski gradonačelnik Željko Kerum izjavio kako bi želio da se na Marjanu izgradi spomenik Isusu Kristu, veći nego onaj u Rio de Janeiru, pojavile su se i komentari na Facebooku. Tako su građani napravili grupe 'Kerume Isusati Nemoj Radit Isusa', 'Kerume, napravi nam Isusa' i slične. 

Vijest o izgradnji velikog spomenika prenijeli su i strani mediji. Njemački mediji pišu kako splitski gradonačelnik želi premašiti Rio de Janeiro, piše Online Focus. Za Kerumovu inicijativu su se zainteresirali čak i čileanski mediji, koji javljaju kako Hrvatska želi sagraditi najveći kip Krista na svijetu, piše Emol.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • vukojebine_sin 07.07.2011.

    dobro radite spomenike ali onda dopustite i drugima da grade svoje, pa nisu svi ni katolici. pa neka se izgradi pokoja davidova zvijezda npr u zadru ili šibeniku, pa da otvorim okladu koliko će dugo stajati , cca 60 sekundi, da ja malo zaradim na svoj toj produhovljenosti.

  • Vidoviti 07.07.2011.

    Oće kip Siniše Vuce! Hosana Vasilije Mitu hosana!

  • orhideja50 07.07.2011.

    A čija je zemlja gdje će postaviti kip,ne razumijem zar je bolje napraviti kip nego svojim radnicima povećati plaću ili je bolje hraniti svoju taštinu!kako se oslade položaj i moć !

Komentiraj...
Vidi sve komentare