To je to što me zanima!

Tadić: Za Stipu će uvijek biti mjesta na skupovima

Nakon Mesićeva govora na skupu u Novom Sadu u kojem je rekao da mu ističe mandat, Boris Tadić mu je odgovorio da će se za njega naći mjesta..
Vidi originalni članak

Na skupu predsjednika država središnje Europe u Novom Sadu hrvatski predsjednik Mesić je u svom govoru rekao da je EU prirodni cilj i odredište svih zemalja regije. Dodao je da ne prihvaća argument da je došlo do tzv. zamora od proširenja, javlja RTS. Naglasio je da će ambicije Hrvatske biti ispunjene tek ulaskom svih preostalih zemalja regije u Uniju.  Govoreći o gospodarskoj krizi, opskrbi energentima te europskim integracijama, koji su tema skupa, rekao je da je bitno djelovati zajednički. O energetskoj krizi je rekao da treba izbjeći ovisnost o jednom izvoru, te da se u najvećoj mogućoj mjeri gospodarstvo odvoji od politike, a da se stvari događaju na transparentno dogovoren način. Na kraju govora rekao je kako mu uskoro ističe mandat, na što mu je srpski predsjednik Tadić rekao: "Stipe, naći ćemo već način da budeš prisutan na ovakvim skupovima."
Boris Tadić je, kako piše RTS, otvarajući prvi multilateralni skup u Srbiji nakon 20 godina rekao da će EU postati cjelovita i prostor istinske sigurnosti tek sa punom integracijom Zapadnog Balkana, sa Srbijom u centru.
Skup šefova država srednje Europe traje do 21. lipnja, a uz Tadića i Mesića na skupu su predsjednici još 12 država.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • sara70 21.06.2009.

    znate onu staru" oklen si ti .oklen je i moja zena" zar nije stipina zena srbse nacije

  • smoker35 20.06.2009.

    tuđmana znam kao oca nacije- predsjednika koji je pomirio i ujedinio sve hrvate i poveo ih u pobjedu stvaranjem neovisne hrvatske ko niko prije u povijesti-al se onda trebao povući----jer je kasnije na žalost postao otimač društvene imovine,vođa tajkunske pljačkaške horde i od ponosnog naroda koji je gledao prema svijetloj budućnosti i boljitku napravio je kmetove,sirotinju.Mesić je ležeran,duhovit i uvijek rado viđen-mnoga vrata je otvorio i stekao mnoge prijatelje,a sa time i veliku korist RH.

  • nogometas05 19.06.2009.

    Isti ste si vas 2..gada...

Komentiraj...
Vidi sve komentare