To je to što me zanima!

Tajna veza: Mamić je Kolindi organizirao feštu za rođendan

Nije tajna da je Mamić “očaran” hrvatskom predsjednicom. Gotovo uvijek nađe trenutak da izgovori neku lijepu riječ, a i predsjednica je s njim u dobrim odnosima
Vidi originalni članak

Kolinda je nešto najljepše što se dogodilo Hrvatskoj! Te je riječi, toplim i nježnim glasom, izgovorio Zdravko Mamić, izvršni predsjednik Dinama. Izraze divljenja Kolindi Grabar Kitarović nastavio je potom jednako emotivno, gotovo lirski:

- Ona je vjesnik nove nade. Ima dobrotu, emociju.... I ne, to za njega nije bila šala, premda je sve ovo kazivao 1. travnja."

Nije tajna da je “očaran” prvom hrvatskom predsjednicom. Gotovo uvijek nađe trenutak da izgovori neku lijepu riječ o predsjednici, a ni predsjednica ne skriva da je u dobrim odnosima s njim. Doduše, ne hvali prečesto i javno, ali kad ga treba obraniti spremno to učini. Ili pak izbjegne odgovor na postavljeno pitanje o Mamiću.

Cijeli tekst pročitajte na Expressu.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • uvijek žedan 07.05.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • Tandrmoka 07.05.2015.

    Kad te mami ć hvali ježeva leđa neće dobro proć ...

  • ciara46 06.05.2015.

    Gdje je Mamić tu je uvjek dobar dernek, a Kolinda voli derneke, iće, piće.........

Komentiraj...
Vidi sve komentare