To je to što me zanima!

Tajne najbogatijeg čovjeka: Carlos Slim 'umro' čak tri puta

Odlazio je na onaj svijet, ali se nekim čudom, na neobjašnjiv način ponovno vraćao, piše u Slimovoj biografiji koju je napisao Jose Martinez. Knjiga izlazi ovog tjedna
Vidi originalni članak

Najbogatiji čovjek na svijetu, Meksikanac Carlos Slim, tri puta je doživio kliničku smrt, prenose meksički mediji. Slim je u listopadu 1997. bio na operaciji srca u američkom Houstonu, te je tada tri puta bio u kratkoj komi, piše njegov osobni biograf Jose Martinez.

- Slim je nekoliko puta bio na rubu smrti  zbog problema sa srcem. Odlazio je na onaj svijet, ali se nekim čudom, na neobjašnjiv način ponovno vraćao - pisao je Martinez u knjizi ''Tajne najbogatijeg čovjek na svijetu, Carlos Slim'' koja izlazi ovog tjedna.

Tijekom operacije jedan od liječnika je izašao iz sale i okupljenima priopćio kako je Slim preminuo. Ipak, kompliciranu operaciju je preživio i oporavio se nakon tri mjeseca. Martinez je u knjizi napisao kako je Slim nakon operacije više počeo cijeniti stvari koje se ne mogu kupiti novcem. 

- Ono što me zaokuplja je budućnost moje obitelji, moje djece i unuka. Važno mi je da su zajedno , da se vole i da uživam u njihovom društvu - tada je rekao Slim. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • milos1 23.11.2011.

    Svatko ko je bio na operaciji srca je bio jednom ili dva puta " mrtav " Klinićki mrtav ili zastoj srca niti slućajno nije isto. Možda opisuje za naivne i kako je sa one strane i šta mu reće onaj tamo. Za klerikalne Mexikance dušu dalo , a para kolko oćeš. Ko bi si mislio , da ima takvih i u EU, odnosno precizno na Balkanu, odnosno , da u 24`10¨ Sata netko tome pridava važnost !

  • bergman 23.11.2011.

    to mu savjest ne da umrijeti, kao ni zaspati, "netko gore" je odlučio da će se opako napatiti prije smrti, zbog načina na koji se obogatio, nadam se da će isto snači i naše upropastitelje ljudskih sudbina...

  • 23.11.2011.

    Will the real Carlos Slim Shady please stand up, please stand up....

Komentiraj...
Vidi sve komentare