To je to što me zanima!

Tajne veze Vase i dva masona u aferi: Jelenić je štitio braću?

Novi Express otkriva kakva je bila uloga Milijana Brkića u priči o masonima koja ovih dana trese Hrvatsku. Ispitali smo i zašto je Jelenić ekspresno proglasio članove grupe Borg nevinima...
Vidi originalni članak

Hrvatski masoni jedni drugima govore “mili brate”. Prisežu na čuvanje masonskih tajni i obvezuju se da neće svjedočiti protiv drugih masona. Zakon braće.

Novi Express otkriva kakva je bila uloga Milijana Brkića u priči o masonima koja ovih dana trese Hrvatsku. Ispitali smo i zašto je Jelenić ekspresno proglasio članove grupe Borg nevinima, a suđenje Sauchi traje dulje od Nurnberškog procesa. Ivan Pandžić otkriva tko su vlasnici zemljišta uz Savu na kojima Bandić namjerava graditi nebodere. Tomislav Klauški piše o idejama Bandićevih oponenata - kakav Zagreb nudi Tomislav Tomašević.

Donosimo i ekskluziv o ranim jadima Ive Sanadera - iako sad na sudu tvrdi kako je po povratku iz Austrije bio bogat, u molbi za stan piše da živi u vlažnom podstanarskom stanu koji nema septičku, kad upali TV i bojler nestane mu struje, a vodu mu nose željezničari. Dvije kritičarke pogledale su “Hotel Zagorje” i napisale dva zanimljiva viđenja predstave o kojoj će se još pisati. U Expressu pišu Josip Mlakić, Miro Lilić, Emir Imamović Pirke, Tea Kvarantan Soldatić, Nina Ožegović...

Idi na 24sata

Komentari 104

  • 25.02.2020.

    Masone svrstavati u kriminalce mogu samo oni koji nikada ništa nisu pročitali o istima, ili površni koji donose mišljenja na osnovu “rekla,kazala”. Na divljem Balkanu je bolje biti teški kriminalac, nego pošteni Mason. Tu su vrijednosti totalno izopačene. Lupajte sada minuse balkanska hordo.

  • stiven 25.02.2020.

    Sama rijec masom me užasava,a kada vidiš ljude u toj udruzi,i budali bude jasno zašto su se udružili.Nikako zbog našeg,nego zbog svog dobra,tako funkcioniraju sve masonske udruge u svijetu.

  • luzery 25.02.2020.

    sve u svemu mi hrvati smo jedinstveni na svijetu. uspjeli smo ono sto do sada nitko nije, shebati cak i masone 🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare