To je to što me zanima!

Taktički potez Mladena Bajića: Povukli optužnicu protiv Kirina

Optužnica je povučena kako se ne bi ponovio slučaj HAC u kojem je odbačena optužnica jer je Državno odvjetništvo prekoračilo rokove za podizanje optužnice
Vidi originalni članak

USKOK je u utorak povukao optužnicu protiv Ivice Kirina u slučaju Fimi-Media-MUP s obzirom da se radi o istoj procesnoj situaciji kao u slučaju Fimi-Media-HAC, u kojem je nepravomoćno odbačena optužnica jer je Državno odvjetništvo prekoračilo rokove za podizanje.

Kako piše Jutarnji list, povlačenje optužnice protiv bivšeg ministra unutarnjih poslova je USKOK-ov taktički potez kako im se ne bi ponovila situacija iz slučaja HAC. Inače, odluka o slučaju HAC u srijedu će se dostaviti Državnom odvjetništvu koje se na nju planira žaliti. 

Povučenu optužnicu protiv Kirina DO može aktivirati u roku od godinu dana. Ipak, ako se utvrdi da su i u ovom slučaju probijeni rokovi povlačenje optužnice neće ništa procesno promijeniti. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • bizaro 04.07.2012.

    dobro kaze polo60 najbolje da ih ne sude jer samo uzalud trose naase novce!!!!!!!!!

  • mangup@dj 04.07.2012.

    ako si nesposoban i ako imaš dobre veze a uz to si i politički podoban imaš radno mjesto u uskoku.što tupaviji to pogodniji

  • user_122388 04.07.2012.

    ...da netko od naroda napravi ovakav lopovluk, ne bi bilo kasno podiću optužnicu i dok nam unuci budu imali unuke...

Komentiraj...
Vidi sve komentare