To je to što me zanima!

Talijan pobjegao iz karantene u Hrvatskoj, uhvaćen u C. Gori?

Novinari su danas pitali ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića je li istina da je jedna osoba pobjegla iz karantene u Hrvatskoj, a on je odgovorio da nema takvih informacija
Vidi originalni članak

Autobus prijevoznika Lasta na liniji za Beograd iz Crne Gore zaustavljen je na granici s Crnom Gorom i Srbijom, na prijelazu Špiljani, a u njemu je otkriven državljanin Italije, koji je prethodno pobjegao iz karantene u Hrvatskoj, javlja beogradski Tanjug.

Talijan nije pušten u Srbiju, a ostalim putnicima iz tog autobusa izdana su rješenja o kućnom nadzoru, odnosno izolaciji.

Autobus je prebačen u Beograd, gdje će biti preventivno dezinficiran.

Inače, na današnjoj presici nakon sjednice u Vladi na kojoj su sudjelovali ministri s premijerom Plenkovićem, kao i članovi kriznog stožera, novinari su pitali ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića je li istina da je jedna osoba pobjegla iz karantene u Hrvatskoj, on je odgovorio da nema takvih informacija.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • ddd1234 13.03.2020.

    A kako je ušao u Crnu Goru?

  • zerp 12.03.2020.

    Za takve treba renovirati Goli otok. Naravno, ima još kategorija koje bi tamo smjestio...

  • Bubamara na cvijetu 12.03.2020.

    Kaj pitate ministra za jednoga kada mu prolaze stotine svaki dan. Meni se osobno on jako sviđa ali smanjite ocekivanja. Uz to kada se virus primi za crnogorca vec ce epidemija proci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare