To je to što me zanima!

Talijanka (32) rodila četiri zdrave curice i dva dječaka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Bračni par Mele je pet godina pokušavao dobiti dijete. Nakon umjetne oplodnje žena je rodila šest zdravih beba koje teže između 600 i 800 grama
Vidi originalni članak

Novopečeni tata šestorki na izlazu iz rađaonice u jednom dahu 'izrecitirao' je talijanskim novinarima imena svoje djece. Paolo, Maurizio, Francesca Pia, Angelica, Annachiara i Serena. Bebe su rođene carskim rezom u ponedjeljak i izvrsnog su zdravlja.
- Znao sam da ćemo dobiti šestorke, ali kad sam ih ugledao nakon rođenja sve zajedno, u šest malih inkubatora, bio sam izbezumljen. Nisam mogao vjerovati. Moja su djeca pravo čudo, rekao je ushićeni otac Pino Mele (30). Bračni par iz pokrajine Benevento koja je oko 50 kilometara udaljena od Napulja pet godina je pokušavao dobiti dijete. Na kraju se Pinova supruga Carmela Oliva (32) odlučila na umjetnu oplodnju. Prebacili su je u bolnicu u 27. tjednu trudnoće. Nakon 45 minuta je na svijet donijela dva dječaka i četiri djevojčice. Svaka beba teži između 600 i 800 grama. Roditelje trenutno najviše brine kako prehraniti mališane. Tekstilni radnik Pino je još prošle godine zbog krize ostao bez posla.
- Molim Boga da mi pomogne da pronađem novi posao. Želim raditi bilo što. Malo sam uplašen, ipak trebam prehraniti šestero djece - rekao je Pino. U početku će njemu i supruzi oko djece pomagati ponosne bake i djedovi.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • brangelina 12.01.2010.

    svaka čast!!!!!!!!!! skidam kapu!!!!!!!!!!! sretno!!!!!!!!!!!

  • KrajinaForce 11.01.2010.

    macak ko mama hahaha

  • rokoprc 11.01.2010.

    napokon jedna dobra vijest!

Komentiraj...
Vidi sve komentare