To je to što me zanima!

Ima desetero djece: Tanja (33) je rodila trojke, pa blizance

Požrtvovna majka Tanja Pucić (33) iz Svetog Martina stalno je uz Martu (1) i Marka (3) koji imaju posebne potrebe. Ako obitelj želi putovati, treba im mini bus
Vidi originalni članak

Moje zanimanje je mama, najljepše i najteže zanimanje za koje me nitko ne plaća, priča nasmijana Tanja Pucić (33) iz Svetog Martina pokraj Labina koja je u 15-godišnjem braku sa suprugom Brankom (48) rodila desetero djece. Uz petero djece, prije nešto više od tri godine dobili su trojke, a lani i blizance.

>>>Cijeli članak o supermami pročitajte u tiskanom izdanju 24sata u ponedjeljak

Idi na 24sata

Komentari 366

  • cosanostra 24.08.2011.

    pa ja nisam toliko puta jebavo koliko oni imaju djece

  • mimi11 24.08.2011.

    Prekinite sa tim...najbitnije da imaju što obuć,pojest... To je laž!!! Ko je doživio da se mora sa svojih 10 godina ponašat kao da ih ima 20 zna o čemu pričam. A vi koji se javljate iz mnogobrojnih obitelji da je to sve divno i krasno...IMALI STE LUDE SREĆE... ništa drugo...Ili ste u nekom drugom vrimenu odrastali... Danas za zdravo i sretno djetinjstvo sa 3 i više braće-sestara treba imat barem 30 000 kuna mjesečnih primanja. I NOVAC JE BITAN!!! ne živi se od riječi i molitvi... Božji dar... Pa da...kontracepcija je grijeh... ZAOSTALOST!!!!!

  • __V__ 24.08.2011.

    "Ako obitelj želi putovati, treba im mini bus" Aha, tako se danas lako dolazi do auta, malo "trpaj" i osvoji si pijevoz.

Komentiraj...
Vidi sve komentare