To je to što me zanima!

Tenk sigurno nije zablokirao, ali još ne znaju uzrok tragedije

Tenkovi su vježbali na automatskom strelištu, na kojem su gađali vježbovnim streljivom. Ročnici su imali svoju vježbu i ona je bila odvojena od tenkovske
Vidi originalni članak

Nastavljena je istraga o tragičnoj smrti ročnika Marka Zalovića. Prema neslužbenim informacijama istražitelji su rastavili hidrauliku tenka i utvrdili da je mehanizam ispravan, piše Večernji list. Istragom je također utvrđeno da je posada tenka bila "legalna" odnosno da su u njemu bili vozač s položenim ispitom te instruktor. 

Tenkovi su provodili svoju vježbu na automatskom strelištu, na kojem su gađali vježbovnim streljivom. Ročnici su imali svoju vježbu i ona je bila odvojena od tenkovske. Istraga se nastavlja kako bi se utvrdio uzrok tragedije. 

>>> Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 63

  • šiš 17.08.2013.

    Što god da utvrde za roditelje nema utjehe.

  • japanokinez 17.08.2013.

    Ja mislim da se krivac neće naći dok se tenk potpuno ne reciklira i dok se vozači tenka ponovno ne rode. Tada postoji mala mogučnost da otkriju krivca jer možda uspiju pogoditi istu boju tenka sa onom malom točkicom na desnoj gusjenici koja je dobila hrđu, a ofarbali su je kistom kojeg ne mogu trenutno naći.

  • jedan obični 17.08.2013.

    renaldo vozač tenka nije neki lik nego isto tako dečko koji je završio obuku i radio svoj posao . tom dečku nije sigurno lako to dobro znam a ni markovom zapovjedniku koji je bio pored njega u trenutku tragedije,netreba osuđivati nikog a da neznaš pravu istinu

Komentiraj...
Vidi sve komentare