To je to što me zanima!

Teretni vlak izletio s tračnica kod Mostara, dvoje ozlijeđenih

Reporter portala Bljesak.info javlja, da se trenutno radi na uklanjanju odrona sa željeznice miniranjem. Ozlijeđena su dvojica strojovođa. Prevezli su ih u bolnicu u Mostaru
Vidi originalni članak

Teretni vlak Željeznica FBiH izletio je zbog odrona u nedjelju ujutro s tračnica kod Mostara. U nesreći su ozlijeđena dvojica strojovođa. Zadobili su lakše ozljede i prebačeni su u obližnju bolnicu

Reporter portala Bljesak.info javlja, da se trenutno radi na uklanjanju odrona sa željeznice miniranjem. Naime, teretni vlak Željeznica FBiH sletio je zbog odrona u nedjelju u jutro s tračnica kod Mostara. 

Do slijetanja je došlo na relaciji Žitomislići - Bačevići, zbog odrona koji se nalazio na tračnicama. U nesreći su ozlijeđena dvojica strojovođa. Prevezli su ih u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar, a kako se navodi, zadobili su lakše ozljede.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • mrTrobec 03.05.2020.

    To je kao u Južnoafričkoj Republici kada su vlakovi sljetali s pruge ako bi crnac hodao uz prugu a vlakovođa bio Afrikaner.

  • Leo Archibald 03.05.2020.

    E sad bi hr trebala upumpat nekoliko stotina milijunceka u bosanske zeljeznice? Ipak su tamo glasaci hdz-a?

  • Patton1203 03.05.2020.

    U nekadašnjoj "truloj Titinoj" državi su postojali "čuvari pruge", tako se zvalo radno mjesto, koji su svakodnevno u jutro polazili sa jedne stanice i obilazili dio pruge, svoju dionicu nekih desetak kilometara ili više, pješice, sa praga, na prag. I nije bilo ovakovih havarija. A uz to, i pružni radnici su bili svakodnevno na svojim dionicama i uočavali svake promjene na trasi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare