To je to što me zanima!

Terorist koji prijeti Salopeku je zloglasni krvnik Jihadi John?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U prijašnjim videima Jihadi John uvijek je bio odjeven u crno od glave do pete, a muškarac u ovom videu nosi maskirnu odjeću. Nož drži u dominantnoj lijevoj ruci
Vidi originalni članak

Maskirani terorist koji u snimci nepomično stoji pored otetog Hrvata Tomislava Salopeka držeći veliki nož u ruci mogao bi biti zloglasni krvnik Jihadi John , tvrdi Daily Mail .

On se nije pojavio u videima ISIL-a od kada je u veljači otkriven njegovi identitet. Mohammed Emwazi iz Londona obezglavio je Amerikanca Stevena Sotloffa , Britance Petera Kassiga i Alana Henninga te sisačkog zeta Davida Hainesa .

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako britanski list piše da bi se moglo raditi o krvniku Emwaziju, razlike su ipak vidljive. U prijašnjim videima Jihadi John uvijek je bio odjeven u crno od glave do pete , a u videu u kojem ISIL traži puštanje muslimanskih žena iz zatvora u zamjenu za Hrvata terorist je odjeven u maskirnu odjeću. No, nož drži u lijevoj ruci kao i krvnik na prethodnim snimkama.

Podsjetimo, Tomislav Salopek otet je 22. srpnja u Kairu iz automobila francuske tvrtke za koju je radio. Jučer je ISIL objavio video u kojem su natjerali Tomislava da kaže kako egipatska vlada ima 48 sati da pusti muslimanske žene iz zatvora ili će ga ISIL-ovci pogubiti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 115

  • beky9911 07.08.2015.

    Da nije otisao raditi za djecu,da je imao solidan posao i placu u lijepoj nasoj ovo se ne bi desilo,znaci nasa vlada je odgovorna za ovo. Boze pomozi mu da se vrati ziv.

  • zzivko64 07.08.2015.

    Najgore što se oni šire svijetom kao štakori. Bojim se da u ovom valu izbjeglica,koji će i Hrvatska primiti, ima dosta takvih sa kojima će biti problema za par godina.

  • zzivko64 07.08.2015.

    Treba ih skupiti sve na jedan otok i baciti atomsku . To su kukavice ,bolesnici, gamad......Majku im pokvarenu. Borite se kao ljudi, vojnik na vojnika, a ne na ovaj način civile loviti po cestama. To treba očistiti sa lica zemlje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare