To je to što me zanima!

Terorist Salah iz Pariza ima namjeru pobjeći u Španjolsku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Granična francuska policija poslala je španjolskim sigurnosnim službama dopis u kojem stoji da bi Abdeslam "mogao imati namjeru ulaska u Španjolsku"
Vidi originalni članak

Francuska policija obavijestila je španjolske vlasti da 26-godišnji Salah Abdeslam, osumnjičen za sudjelovanje u napadima u Parizu u kojima je u petak navečer ubijene 132 osobe, možda ima namjeru pobjeći u susjednu Španjolsku.

Abdeslam, koji je prema navodima francuske policije osma osoba uključena u napade, rođen je u Bruxellesu i ima francusko državljanstvo. On je, prema navodima novinske agencije AP, nakon napada u Parizu automobilom prešao u Belgiju u subotu rano ujutro no unatoč pojačanoj kontroli na granici nije zadržan jer njegovo ime nije zabilježeno na popisu radikalnih islamista.

POGLEDAJTE VIDEO: Uhićenje napadača u Belgiji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Po pisanju Le Monda francuska policija je čak zaustavila njegovo vozilo u kojem su bile još dvije osobe , ali ih je pustila.

Istraga se, međutim, u posljednjim satima okrenula prema Španjolskoj. Granična francuska policija poslala je španjolskim sigurnosnim službama dopis u kojem stoji da bi Abdeslam "mogao imati namjeru ulaska u Španjolsku".

Španjolska policija kaže da nema indicija da se on već nalazi u Španjolskoj ili da je preko nje otišao u neku drugu zemlju.

U Parizu je poginulo sedam napadača među kojima i Ibrahim Abdeslam, brat traženog Salaha.

Španjolska je pojačala nadzor na granici, aerodromima i kolodvorima.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • Ny 16.11.2015.

    jel ima namjeru da si puca u bulju i postedi se muka ako ga uhvate... a hoce tako da fino bi ga mucila svaki dan ...pune dozivotne kazne

  • FASTT 16.11.2015.

    ulovit ga i javno mu sudit ! zatim zna se

  • podrug 3 16.11.2015.

    jel to moj dragu lasagh

Komentiraj...
Vidi sve komentare