Obavijesti

News

Komentari 73

Terorist Salah iz Pariza ima namjeru pobjeći u Španjolsku

Terorist Salah iz Pariza  ima namjeru pobjeći u Španjolsku
2

Granična francuska policija poslala je španjolskim sigurnosnim službama dopis u kojem stoji da bi Abdeslam "mogao imati namjeru ulaska u Španjolsku"

VIDEO

Francuska policija obavijestila je španjolske vlasti da 26-godišnji Salah Abdeslam, osumnjičen za sudjelovanje u napadima u Parizu u kojima je u petak navečer ubijene 132 osobe, možda ima namjeru pobjeći u susjednu Španjolsku.

Abdeslam, koji je prema navodima francuske policije osma osoba uključena u napade, rođen je u Bruxellesu i ima francusko državljanstvo. On je, prema navodima novinske agencije AP, nakon napada u Parizu automobilom prešao u Belgiju u subotu rano ujutro no unatoč pojačanoj kontroli na granici nije zadržan jer njegovo ime nije zabilježeno na popisu radikalnih islamista.

POGLEDAJTE VIDEO: Uhićenje napadača u Belgiji

Pokretanje videa...

24sata Video 00:57

Po pisanju Le Monda francuska policija je čak zaustavila njegovo vozilo u kojem su bile još dvije osobe , ali ih je pustila.

Istraga se, međutim, u posljednjim satima okrenula prema Španjolskoj. Granična francuska policija poslala je španjolskim sigurnosnim službama dopis u kojem stoji da bi Abdeslam "mogao imati namjeru ulaska u Španjolsku".

Španjolska policija kaže da nema indicija da se on već nalazi u Španjolskoj ili da je preko nje otišao u neku drugu zemlju.

U Parizu je poginulo sedam napadača među kojima i Ibrahim Abdeslam, brat traženog Salaha.

Španjolska je pojačala nadzor na granici, aerodromima i kolodvorima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'
ČETNICIMA LEGIJA OKRENUO LEĐA

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'

CIA-ini zapisnici sa sastanka održanog 4. svibnja 1995. godine, praktički samo nekoliko sati nakon završetka Bljeska pokazuju koliko ih je iznenadila operacija...

Užas u Londonu: Zabio se u kuću pa izašao i sjekao ljude mačem! Među ozlijeđenima i policajci
OPSADNO STANJE

Užas u Londonu: Zabio se u kuću pa izašao i sjekao ljude mačem! Među ozlijeđenima i policajci

Muškarac se prvo autom zabio u jednu kuću, zatim je počeo napadati ljude koji su čekali metro na stanici na sjeveroistoku Londona. Policija je objavila da je više ozlijeđenih, a napadača su uhitili
Rafalei u srijedu lete po cijeloj Hrvatskoj: Evo kada i gdje
MORH PRIOPĆIO

Rafalei u srijedu lete po cijeloj Hrvatskoj: Evo kada i gdje

Preletom iznad cjelokupnog teritorija Republike Hrvatske piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva izvest će svoju prvu zadaću višenamjenskim borbenim avionima Rafale u znak zahvalnosti i poštovanja prema svim sudionicima vojno-redarstvene operacije “Bljesak”, priopćio je MORH