To je to što me zanima!

Teroristi iz Kumanova planirali raznijeti stari most u Skoplju

Makedonska policija objavila je popis od 28 osoba koji su u pritvoru zbog napada u Kumanovu. Najviše ih je s Kosova, a među njima je i jedan njemački državljanin
Vidi originalni članak

Makedonska policija objavila je popis od 28 osoba kojima je određen jednomjesečni pritvor zbog sudjelovanja u terorističkim napadima protekloga vikenda u Kumanovu. 

Popis je prenio srbijanski Blic, a na njemu je 16 osoba s prostora Kosova, nekoliko makedonskih te po jedan albanski i njemački državljanin.

MUP Makedonije

Prema pisanju makedonskog lista Večer, ta je skupina sredinom svibnja, prema vlastitom priznanju, planirala napasti povijesti Dušanov most u Skoplju te policiju, sud i bolnicu. U napadu bi vjerojatno stradao velik broj civila

Teroristi su na raspolaganju imali puno novca kako bi sve proveli do kraja, a svaki pripadnik skupine bio je iskusan borac.

Divlje naselje u Kumanovu odabrali su za središte svojih operacija zbog velikog broja stanovnika i uskih ulica, koje su idealne za teroriste, a noćna mora za policiju. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Bassa_1 12.05.2015.

    Teroristi su svuda oko Hrvatske. Umjesto da se prepuvacaju tko zapovijeda vojskom trebali bi se prepucavati tko će spriječiti da se to prošilri. Srbi su npr pojačali ophodnju granica.

  • Zlatko76 12.05.2015.

    jel među teroristima ima i koji naš "burekđija" ? Ili oni samo financiraju ?

  • Serge 12.05.2015.

    Zbog ovih ništa ne zamjeram Srbiji !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare