To je to što me zanima!

Teroristička prijetnja: Zatvorili su njemačku školu i konzulat

Turske su vlasti objavile da je riječ o upozorenju koje nije "do kraja ispitano". No očito ništa ne žele prepustiti slučaju nakon nedavnog bombaškog napada u Ankari
Vidi originalni članak

Zbog upozorenja od terorističkog napada u Istanbulu su u četvrtak zatvoreni njemački konzulat i njemačka škola, piše Bild. Turske su vlasti objavile da je riječ o upozorenju koje nije "do kraja ispitano".

No očito ništa ne žele prepustiti slučaju nakon nedavnog bombaškog napada u Ankari.

Podsjetimo, u tom napadu je poginulo 37 ljudi, a ranjeno ih je 125. Automobil pun eksploziva dignut je u zrak kod trga Kizilay. Za napad je osumnjičena žena (24) koja se 2013. godine pridružila militantoj grupi Radnička partija Kurdistana. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • gogzi31 17.03.2016.

    glupani pa vi samo pustajte te neduzne izbjeglice to je i bio plan islamisticke drzave da ubace svoje ubojice sa izbjeglicama diljem.europe sta! Tolke novce koje su dali za bijeg mogli su kupit oruzje i sve ih potamanit zatvorit granice nek se potuku sami pa da vidimo koga ima vise ISILOVACA ili sirijaca

  • Igor Petak 17.03.2016.

    Kako za sve bombe optuže Kurde iako svi znaju da je to djelo ISIL-a.

  • giustizia 17.03.2016.

    O Turci .....skupo vas kosta rusenje ruskog aviona .....Ok, daj. Nek vam sad ameri , koji su vam i naredili tu glupu akciju, plate odstetu za nula turista ove (i slijedcih) godina i bjezanje svih ulagaca iz drzave u kojoj nema reda i rada. P.S. Cujem da FIAT razmislja o premjestanju proizvodnje Tipa u Kragujevac . Prvo su mislili u Poljsku, ali zbog blizine Kragujevca i logistike, vjerovatno ce to biti Kragujevac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare