To je to što me zanima!

Terorizam? Britanka izbodena na smrt u hostelu u Australiji

Glasnogovornik policije u Queenslandu kazao je da je osumnjičen 29-ogodišnji Francuz koja je vikao "Allahu Akbar" tijekom napada i ponovno kada je uhićen
Vidi originalni članak

Dvadesetjednogodišnja Britanka u srijedu je u jednom hostelu u Australiji izbodena na smrt a dvije su osobe ranjene od kojih jedna teško, u napadu za koji policija kaže da bi mogao biti "ekstremistički".

Glasnogovornik policije u Queenslandu kazao je da je osumnjičen 29-ogodišnji Francuz koja je vikao "Allahu Akbar" tijekom napada i ponovno kada je uhićen.

Britanka je umrla je na licu mjesta, dok je druga u dobi od 30 godina prebačena u bolnicu u kritičnom stanju, rekla je policija.

Treća osoba koja je zadobila rane po nogama u međuvremenu je puštena iz bolnice.

Do napada je došlo u Townsvilleu, kazala je policija, dodajući da je tridesetak osoba svjedočilo incidentu.

 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • dadoccc 24.08.2016.

    da bar 10-tak ih upadne u redakciju 24 sata,simpatizere srba,roma,židova i isilovaca,antifastista,udbe i partizana

  • Dmitar 24.08.2016.

    O daaaaa i u izjavi za javnost opet bude "radi se o osobi sa psihičkim problemima". Dajte ljudi razmislite malo iza svakog takvog napada stoji osoba sa psihickim poremacajem. Sta ti muslimani svi psihicki bolesnici? I jesu kad su svi kozojebi. I vole nategnuti mlado meso bilo to djecak ili djevojcica njima je to isto.

  • 7vuk777 24.08.2016.

    daj te muhamedovce narodu da im presudi,a u konačnici morat će narod reagirati,u hr srbi dižu tenzije,muslimani se kočepere,pa dosta toga

Komentiraj...
Vidi sve komentare