To je to što me zanima!

Teška nesreća kod Benkovca: Dvije djevojke se prevrnule u autu, izvlačili ih vatrogasci

Koja je od njih dvije upravljala vozilom, policija nije mogla ustvrditi jer uslijed višestrukog prevrtanja vozila nisu nađene na mjestu vozača i suvozača
Vidi originalni članak

Dvije mlađe ženske osobe zadobile su teške ozlijede i nalaze se na Jedinici intezivnog liječenja zadarska bolnice u koju su odvezene nakon prometne nesreće.

Jedna je rođena 1982. godine, a druga ima 23 godine. Koja je od njih dvije upravljala vozilom, policija nije mogla ustvrditi jer uslijed višestrukog prevrtanja vozila nisu nađene na mjestu vozača i suvozača. Ime mlađe ženske osobe nije u evidenciji vozačkih dozvola, ali to još uvijek nije dokaz o tome tko je vozio. Obje su iz vozila izvučene uz pomoć vatrogasaca i s kolima Hitne su prebačene u zadarsku bolnicu. Jedino što se zna da su s benkovačkog područja, javlja 057info.

'SLETIO U ODVODNI KANAL' Strava na A3 kod Lipovljana: Poginuo je državljanin BiH

"Policija je nešto prije 15 sati policija je dobila dojavu o prometnoj nesreći koja se dogodila na cesti između Benkovca i Karina kod Benkovačkog sela. Došlo je do izlijetanje s kolnika vozila marke Audi, zadarske registracijske oznake i višestrukog prevrtanja vozila koje se zaustavilo u šumi", kazali su u PU zadarskoj, gdje još nije završana obrada te prometne nesreće.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • 23.05.2021.

    Vlaška posla.

  • Vito1 23.05.2021.

    odvezen žemski rodoslov u bolni cu - Pismenost na zavidnoj razini. Hrvatski bi naslov morao biti: ...Autom se prevrnule dvije djevojke, vadili ih vatrogasci... --- Zbog izvlačenja su im rastegnuli tetive pa su zbog toga i odvezene u bolnicu. Kako bi iblo da vas vuku/izvlače, a ne vade pozorno iz uskog prostora??? Vatrogasci imaju za to škare, dobili ih u donacijama, za rezanje lima da ne moraju izvlačiti, nego izvaditi ljude iz slupanog auta.

  • Vito1 23.05.2021.

    Dvije djevojke se prevrnule u autu, izvlačili ih vatrogasci--- Ovo je stvarno zanimljiv događaj. Auto stoji, dvije djevojke u njemu se prevrću pa ih vatrogasci izvlače. Izvlačili li ih dok su se prevrtale, ili su čekali prestanak prevrtanja???

Komentiraj...
Vidi sve komentare