To je to što me zanima!

Teška nesreća kod Buzina: Na čovjeka u zaustavnoj naletjela 2 kamiona, preminuo je u bolnici

Muškarac je bio u zaustavnoj traci kada su njega naletjela dva teretna vozila, a u poslijepodnevnim satima je u bolnici podlegao ozljedama i preminuo
Vidi originalni članak

Dva teretna vozila naletjela su na automobil zaustavljen na zaustavnoj traci na obilaznici kod Buzina u četvrtak oko 9 sati, potvrdila nam je ranije danas zagrebačka policija. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vozač se osobnim autom iz nekog razloga zaustavio na zaustavnoj traci te ga vozači kamiona nisu uočili na vrijeme. U nesreći je jedan čovjek zadobio teške tjelesne ozljede.

Muškarac je, nažalost, podlegao ozljedama u bolnici u poslijepodnevnim satima, piše Dnevnik. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • netkotanoneki 25.07.2023.

    To mi je bio profesor

  • saruman 1 20.07.2023.

    Jučer je bio zastoj zbog prometne i zbog suženja iza naplatnih prema Slavoniji naravno da je nekoliko kamiondžija nastavilo kretanje po zaustavnoj traci .Na svu sreću hitna i vučna služba su prošle prije njih isto tako policije nigdje samo jedno vozilo za uviđaj i to je sve .

  • Smotko 20.07.2023.

    Zanimljivo je da sam se prolazio Istok-Zapad u 11 sati i da je kolona bila dosta dugačka i da smo se jedva gibali, zato što su morali vidjeti, snimiti, što vozači što suvozači. Radi nagrada za video za novine ugrožavaju svoje i tuđe živote.Kolona se giba jedva vozač do mene Minkenskih tablica skroz lijevo, ja lagano na crti desno (zaustavna traka), sredina prazna, jer ne znamo u kaj nas čeka ispred, a ono slobodni novinari.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare