To je to što me zanima!

Teška nesreća kod Požege: Vatrogasci izvlačili čovjeka

Čim sam čuo vatrogasnu sirenu, dojurio sam za njima da vidim trebaju li pomoć, rekao nam je Rafael Žiberna koji je snimio neugodne prizore u Jakšiću. Iz policije javljaju kako se radi o nesreći s dva osobna vozila
Vidi originalni članak

Neugodni prizori dočekali su vatrogasce DVD-a Jakšić u subotu oko 11.46, kad su zaprimili dojavu o prometnoj nesreći u Kolodvorskoj ulici u Jakšiću.

Iz policije kratko javljaju kako su u nesreći sudjelovala dva osobna vozila te da je ozlijeđeno nekoliko ljudi. Očevid je u tijeku.

SUDJELOVALA TRI VOZILA Muškarac poginuo u prometnoj nesreći nedaleko ulaza u Pag

- U 11.49h izlazimo s NV Iveco i 7 vatrogasaca, te ubrzo izlazi i ZV Ford Ranger sa 4 vatrogasca, dok 1 vatrogasac ostaje u pričuvi u domu. Dolaskom na mjesto intervencije zatječemo 1 osobu u vozilu koja nije priklještena, dok su ostale 3 osobe same izašle iz svojih vozila. Pristupamo osiguranju mjesta nesreće, odspajanju akumulatora, te HMP pomažemo izvaditi unesrećenog iz vozila. Povratak u bazu u 12.15h. Na intervenciju se odazvalo 12 vatrogasaca - objavilo je na Facebooku DVD Jakšić.

Naš čitatelj Rafael Žiberna koji je snimio fotografije odmah je pohitao za vatrogascima.

- Čim sam čuo vatrogasnu sirenu, automatski sam dojurio za njima da vidim trebaju li pomoć. Rekli su da imaju sve pod kontrolom. Jednom čovjeku glava je bila sva krvava, prevezeni su u bolnicu. Sudarili su se Audi i Peugeot - kratko nam je rekao.

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • HRPravda 30.07.2022.

    Ovaj put bez Uboite "BMW" Marke !!

  • zeljko jisse 30.07.2022.

    zašto pišete 10 puta jedno te isto

  • StjepanLukić 30.07.2022.

    Zašto se ne zabrani snimanje prometnih nesreća jer to je za obitelji još teže

Komentiraj...
Vidi sve komentare