To je to što me zanima!

FOTO Teška nesreća kod prijelaza Stara Gradiška: Teretnjak naletio na 15 auta

Promet cestom je obustavljen, te se odvija alternativnim pravcima
Vidi originalni članak

Više je ljudi ozlijeđeno u naletu teretnog vozila na petnaestak drugih koja su stajala u koloni, izvijestila je PU brodsko-posavske. Kako neslužbeno doznajemo, ozlijeđenih je najmanje 25.

Iz policije su priopćili da su  oko 16.31 sati zaprimili su dojavu o prometnoj nesreći na državnoj cesti D5 od Novog Varoša prema graničnom prijelazu Stara Gradiška.

 

Promet cestom je obustavljen, te se odvija alternativnim pravcima.

- Putnike savjetujemo da svoje prometovanje prema Bosni i Hercegovini nastave na graničnim prijelazima Slavonski Brod, Slavonski Šamac i Svilaj- objavili su.

Očevid na mjestu nesreće je u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • yingyang 24.03.2024.

    Hvala Bogu da nisam bio tamo,inace sam prelazio tu već jedno 25 puta i nije se nikad ništa desilo,katastrofa velika,ako je kamionđija stvarno bio pod utjecajem droge treba mu dati doživotni zatvor bez mogućnosti pomilovanja....

  • Japunduša 24.03.2024.

    Sad sam čula na vijestima radio Sljemena da prvi rezultati pokazuju da je bil pod utjecajem droge. Kad sam prije par tjedana napisala kak I neki vozači kamiona govore da su neki pod utjecajem droga, shračkali ste me.

  • rukvas 24.03.2024.

    Uvijek se u ovakvim i sličnim nesrećama spominje upotreba mobitela, mislim da je danas upotreba mobitela u vožnji daleko sigurnija nego prčkanje po velikim ekranima kojih je u zadnje vrijeme sve više gdje vozač dok tipka po njemu kako bi pronašao ono što traži ima oči uprte u ekran, a to može potrajati jer su ti info ekrani danas moćni kao mali kompjuteri, dok kod razgovora s mobitelom očima ipak gledaš ispred sebe. Ne podržavam razgovore mobitelom za vrijeme vožnje osim ako nije hands free. Nažalost nema zakona koji bi mogao ići protiv automobilske industrije a tehnike je sve više koja itekao može ometati koncetraciju i vožnju i dovesti do nesreće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare