To je to što me zanima!

Teška nesreća kod Siska, troje ozlijeđenih vadili su vatrogasci

U nesreći u Strušcu u subotu navečer ozlijeđena su tri putnika. Vozač je skrivio nesreću kada se uključivao u promet, ali zbog ozljeda nije alkotestiran
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći u mjestu Stružec kod Siska u Sisačkoj ulici u subotu navečer nastradalo je troje ljudi. 

Vatrogasci su dojavu dobili oko 19.30 sati, a na intervenciju su izašli s dva vozila i devet vatrogasaca. Uzrok nesreće zasad još nije poznat kao ni detalji o ozlijeđenima. 

69- godišnjak se s parkirališta uključivao u promet te nije propustio sva vozila koja su se kretala tim kolnikom i udario u automobil koji je vozio 32-godišnjak i u kojem je bio i 32-godišnji putnik. 

Od siline udarca 69-godišnji vozač je ispao iz automobila, dok je drugi automobil sletio u odvodni kanal.

Ozlijeđenima je pomoć pružena u sisačkoj Općoj bolnici gdje su 69-godišnjem vozaču konstatirane teške tjelesne ozljede, dok su dvojica 32-godišnjaka lakše ozlijeđena.

- U 20.20 sati prema odluci Voditelja vatrogasne intervencije dio snaga se vraća u bazu dok dio snaga s Stružec 110 ostaje i vrši osiguranje mjesta događaja - prenose iz DVD-a Stružec. 

Zbog zadobivenih ozljeda 69-godišnji vozač nije alkotestiran te su mu izuzeti uzorci krvi i urina poradi analize na alkohol, dok 32-godišnji vozač nije bio pod utjecajem alkohola.

Protiv vozača koji je izazvao prometnu nesreću slijede adekvatna pismena.

U mjestu Potok promet je bio zatvoren u vremenu od 20.10 do 00.38 sati, dok je kretanje vozila bilo preusmjereno okolnim ulicama.

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Ivica sk 14.01.2024.

    Ukljucivao se u promet sa parkinga od birtije. 5 m dalje seoska birtija. Sigurno nije vidio aute. Oslijepio od alkohola

  • Patton1203 14.01.2024.

    Koji je ovo "kaos" od članka??? "U nesreći u Stružecu u subotu navečer ozlijeđeno je putnika." Smisao rečenice??? "U teškoj prometnoj nesreći u mjestu Stružec kod Siska u Sisačkoj ulici u subotu navečer nastradalo je troje ljudi. U mjestu Potok promet je bio zatvoren u vremenu od 20.10 do 00.38 sati, dok je kretanje vozila bilo preusmjereno okolnim ulicama." Gdje je na kraju bila nezgoda, Stružec ili Potok???

  • mir u remetincu 14.01.2024.

    ZG tablice sve samo ne zzgrebcani

Komentiraj...
Vidi sve komentare