To je to što me zanima!

Teška nesreća: Mještani, Hitna i vatrogasci spašavali vozača

Vozač je u srijedu oko 17 sati u Koprivničkom Ivancu skrenuo Passatom na lijevu stranu ceste i izgubio nadzor nad vozilom. Passat je zatim udario u zemljani nasip
Vidi originalni članak

Vozač (63) je u srijedu oko 17 sati u Koprivničkom Ivancu skrenuo Passatom na lijevu stranu ceste i izgubio nadzor nad vozilom. Passat je zatim udario u zemljani nasip. Automobil se prevrnuo i zaustavio u jarku pored ceste.

Brzom reakcijom mještana, vatrogasaca i tima Hitne pomoći unesrećeni je izvučen iz automobila, piše ePodravina. Vozača su odvezli u bolnicu.

Vozač je prema prvim informacijama imao 1,60 promila alkohola i nije držao dovoljan razmak od ruba ceste. Navodno je lakše ozlijeđen. 

Očevidom će se utvrditi uzrok nesreće. 

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • gdejepecat 16.02.2017.

    Dedek vjerovatno pijan vozi svaki dan, dok ga ne stigne pravda! Srećom da nema drugih sudionika, a valjda će se opametiti sada. I opalit ga po džepu da se odmah otrijezni!

  • Bilježni 16.02.2017.

    Svaki takav treba poginuti da bude manje bahatih na cesti

  • Anonimus2017 15.02.2017.

    Evo još jedan koji će besplatno čak i ako nema zdravstveno osiguranje dobiti sve moguće potrebne i nepotrebne pretrage, RTG, CT, Magnete.....a stvarno bolesni odite na liste čekanja do smrti

Komentiraj...
Vidi sve komentare