To je to što me zanima!

Teška nesreća: Mladić (21) na mjestu poginuo, drugi u bolnici

ĐULOVAC: Vozač (21) je izgubio nadzor nad upravljačem osobnog automobila i sletio s ceste i na mjestu preminuo. Suvozač (23) je prevezen u virovitičku Opću bolnicu gdje je zadržan
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak pola sata iza ponoći kod Gornjih Cjepidlaka jedna je osoba poginula, a druga je prevezena u virovitičku bolnicu.

Vozač (21) je izgubio nadzor nad upravljačem osobnog automobila i sletio s ceste i na mjestu preminuoSuvozač (23) je prevezen u virovitičku Opću bolnicu gdje je zadržan. Obojica mladića su iz Velikih Bastaja, s Đulovačkog područja. 

Kako očevid kojim rukovodi zamjenica Općinske državne odvjetnice iz Bjelovara još traje nisu poznati detalji ove tragedije.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • ZvonkoPavleković 02.05.2017.

    Ja neznam koji to novinar piše da je Đulovac kod Pitomači ,taj ne poznaje zemljopis .Đulovac je bliže Virovitici i Suhopolju nego Pitomači toliko da se zna

  • Hommolupetuss 02.05.2017.

    Dobro danije nitko stradao

  • Kristijan93 02.05.2017.

    Prijatelju pocivao u miru Bozjem. Bio si i dobar radnik i dobar prijatelj. Iskrena sucut obitelji. A za javnost samo da se zna decko nikada nije sjeo za volan u alkoholiziranom stanju, s time da je bio profesionalni vozac. Jedino sto mu je bila malo teza noga na gasu. Ali ne mozemo vratiti vrijeme.

Komentiraj...
Vidi sve komentare