To je to što me zanima!

Automobil je sletio s ceste i zapalio se, putnici su izgorjeli

Došlo je do slijetanja osobnog automobila njemačkih registracijskih oznaka, iza 15 sati, s kolnika autoceste A3, u blizini Bukovlja, i zapaljenja vozila u kojem su se nalazile osobe, kaže policija
Vidi originalni članak

U nedjelju poslijepodne došlo je do teške nesreće na autocesti A3.

Policija zasad ne otkriva broj poginulih.

Prema zadnjim informacijama radi se o vozilu njemačkih registracija. Na teren će izaći mrtvozornik koji će utvrditi o čijim je državljanima riječ. 

Smrtno je stradalo više ljudi, potvrdili su iz policije. 

- U Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko posavske, zaprimljena je dojava o požaru na osobnom automobilu. Došlo je do slijetanja osobnog automobila stranih registracijskih oznaka (iza 15 sati) sa kolnika autoceste A3, u blizini Bukovlja, i zapaljenja vozila u kojem su se nalazile osobe. U tijeku je gašenje požara. Slijedi očevid i utvrđivanje identiteta stradalih osoba, te drugih činjenica i okolnosti događaja o čemu ću vas obavijestiti po završetku očevida - stoji u priopćenju policije.

Vatrogasci su dojavu dobili oko 15 sati i požar su u međuvremenu ugasili. 

Automobil je sletio s ceste i završio u šikari. 

HAK kaže da promet između čvora Sredanci i čvora Slavonski Brod istok ide jednim trakom.

Prema neslužbenim informacijama najmanje je dvoje ljudi poginulo. 

Idi na 24sata

Komentari 113

  • onajkojizna 09.09.2019.

    kico ti neznas ni pravilno da pises

  • ivanvladoci 09.09.2019.

    Povisiti kazne, jer su trenutno niske, e sad ako su bili vezani pa nisu mogli izaći iz buktinje, u svakom slučaju kaznu za nevezanje podići na 10 000 kn za zadnja sjedala, a prednja 20 000 kn, PA DA VIDIŠ kak više nebu nesreća.

  • mario576 08.09.2019.

    Imam sreču da se vozim autoputom slovenia, italia, švica. Ograda na autoputu sa obadvije strane, pa ako se i stumbaš ostaješ na autoputu. Kod nas ima previše poginulih u jarku..

Komentiraj...
Vidi sve komentare