To je to što me zanima!

Teška nesreća na Jankomiru: Prevrnuo se policijski quad, četiri policajca su ozlijeđena?

Iz još nepoznatog razloga se na terenu uz nasip, kraj Priobalne cesti oko 13 sati prevrnuo policijski terenac u kojem su bila četiri policajca. U pomoć su im poslane čak tri Hitne pomoći
Vidi originalni članak

Četiri policajca bila su u policijskom terencu Polaris koji se oko 13 sati prevrnuo u Zagrebu, neslužbeno doznaju 24sata. Imali su nesreću na makadamskoj stazi uz rijeku Savu uz Priobalnu cestu u četvrti Jankomir te su navodno svi ozlijeđeni.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mislim da su imali neku vježbu, tako je to izgledalo - rekao nam je jedan od prolaznika. 

Policajci su odmah u pomoć pozvali kolege iz Operativno-komunikacijskog centra. Ondje su poslana čak tri vozila Hitne pomoći, ali i vatrogasci, jer navodno sami nisu mogli van.

Težina njihovih ozljeda nije poznata, a očevid tek slijedi.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • omniameamecumporto 04.10.2023.

    Bahatost ništa drugo, jer za njih ne vrijede pravila kao i za građane a nama ih nameću. Jednom sam skrenuo na zabranjenom mjestu ali ispred mene su to napravili policajci. Meni se žurilo i kažem sebi ako su oni mogu i ja. Ali vraga odmah na autobusnoj stanici zaustavili se i meni lizaljku nabace. Kao jesam li svjestan što sam napravio. A ja odbrusim jeste li vi svjesni, napravio sam isto što i vi.  Bili su dvojica a ja mlad i baš oran za raspravu.  Jedan je smirivao situaciju a drugi me rasturao. Ja sam govorio da ako su oni mogli mogu i ja i da sam to namjerno napravio. Jedan je bio rabijantan ali ga je drugi ipak smirio . Ja sam im rekao da se lijepo povuku i odu svojim putem inače ću im napraviti scenu u medijima jer nigdje ne piše da je zabranjeno skretanje na važi za policiju i da me ne mogu maltretirati.

  • mrTrobec 04.10.2023.

    quad s 4 auspuha

  • Snow1234 04.10.2023.

    Policajci i vicevi…IQ u visini sobne temperature. Dečki se malo provozali

Komentiraj...
Vidi sve komentare