To je to što me zanima!

Teška nesreća u Dubrovniku: Sudarili se automobil i cisterna

Vatrogasci su dobili poziv za hitnu intervenciju u subotu navečer kada su na semaforu naletjeli na osobni automobil. Svi ozlijeđeni su prevezeni u bolnicu
Vidi originalni članak

Vatrogasna cisterna i automobil su se sudarili u subotu navečer u Dubrovniku. Prema prvim informacijama troje ljudi iz automobila je ozlijeđeno. Vatrogasci su dobili poziv za hitnu intervenciju kada su na semaforu naletjeli na osobni automobil. Svi ozlijeđeni su prevezeni u bolnicu. 

Dubrovački dnevnik piše da su dvije osobe lakše ozlijeđena, a jedna je zadobila ozljede opasne po život. Cisterna se u nesreći prevrnula na bok, a Mercedes je bio smrskan pa su spasioci morali rezati lim da bi izvukli putnike. 

 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Angelina Jolie 10.01.2017.

    Kako naći opravdanje za vozača cisterne. Ah da imaju prednost pred crvenim svjetlom. To znaci da minutu poslije poziva mogu uključili rotaciju, ne zvuk ( bila je noć) i na gas, otprilike 150km/h pa kroz crveno, naravno bez usporavanja, jer oni zure pa nisu dužni procijeniti situaciju, da li je opasna za druge, a nisu ni u stanju razmišljati da možda njihovu signalizaciju ne vide svi dok nije bilo kasno za ove iz Mercedesa .

  • Jakov121 08.01.2017.

    Vatrogasci i druge žurne službe nemaju prednost prolaska kroz crveno vec svi prolaze na vlastitu odgovornost. Jedini koji imaju su vladina vozila koja imaju crvena plava rotirke ali njih i prate policijski motori pa se ovo nemoze dogodit

  • skviki 08.01.2017.

    ....što ga ova nadrobi - nit za glavu nit za rep - ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare