To je to što me zanima!

Sudar u Istri: Vozač poginuo, dvoje ljudi teško ozlijeđeno

Rano jutros, oko 4:50 sati, na Istarskom ipsilonu između čvorova Ivoli i Cerovlje dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je poginula jedna osoba, a dvije su ozlijeđene, javila je Policijska uprava istarska...
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u ranim jutarnjim satima na Istarskom ipsilonu između čvorova Ivoli i Cerovlje poginula je jedna osoba, a dvije su ozlijeđene.

- Rano jutros, oko 4:50 sati, na Istarskom ipsilonu između čvorova Ivoli i Cerovlje dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je poginula jedna osoba, a dvije su ozlijeđene - javila je Policijska uprava istarska.

U nesreći su sudjelovala dva automobila pulskih registarskih oznaka. Glas Istre piše kako je do sudara došlo kada je automobil koji se kretao u pravcu Cerovlja prema Pazinu odjednom prešao na suprotni kolnički trak i direktno se sudario s osobnim vozilom koje se kretalo u suprotnom smjeru. 

Na licu mjesta je preminuo vozač osobnog vozila koje je skrenulo s kolničkog traka, dok su vozač i suvozač iz drugog vozila teško ozlijeđeni. Do kraja očevida ta će dionica biti zatvorena za promet.

 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • 07.06.2020.

    I dalje tendencija pada opće sigurnosti, jedan od sigurnih pokazatelja kolapsa cijelog sistema.... I neka propadne, manja je cijena njegovog nestajanja nego postojanja.

  • Rafo 07.06.2020.

    Nesreća se dogodila kada je 26-godišnjak pod utjecajem alkohola od 0,64 promila upravljao Toyotom Rav4, pulske registarske oznake, iz smjera Tunela Učke prema Pazinu. Vozač je iz neutvrđenih razloga skrenuo lijevo na suprotnu stranu kolnika gdje se sudario s automobilom Mercedes, pulske registarske oznake, kojim je iz smjera Pazina upravljao 64-godišnjak. Od zadobivenih ozljeda 64-godišnjak preminuo je na mjestu događaja, Suvozač iz Mercedesa, 60-godišnji Austrijanac i vozač Toyote teško su ozlijeđeni.

  • Loky2000 07.06.2020.

    Kažu da je Mercedes tenk, kad ono..

Komentiraj...
Vidi sve komentare