To je to što me zanima!

Teška prometna nesreća u Istri: Život je izgubilo dvoje ljudi

Policija je izvjestila da je došlo do sudara dva osobna automobila. Jedan ozlijeđeni prevezen je u pulsku Opću bolnicu, a očevid je u tijeku
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći, koja se dogodila u nedjelju navečer na području Marčana u Istri, dvoje ljudi je poginulo na mjestu događaja. Kako je izvijestila istarska policija, nesreća se dogodila oko 20.23 sati, na državnoj cesti D-66, kod nogometnog igrališta u Marčani.

 

- Došlo  je do sudara između dva osobna automobila u kojem su dvije osobe smrtno stradale. Jedna je osoba zbog zadobivenih ozljeda prevezena u pulsku Opću bolnicu. Od 20.40 sati zatvoren je promet u oba smjera, i očevid je u tijeku- kazala je Nataša Rogić iz policije.

 

Prema neslužbenim informacija došlo je do frontalnog sudara između vozila Alfa Romeo i Opel Astra nakon čega je jedan od njih sletio s kolnika. Neslužbeno doznajemo da su poginuli muškarac i žena sa šireg pulskog područja. Zbog zadimljena vozila koje je sudjelovalo u prometnoj nesreći intervenirali su i vatrogasci.

Više informacija biti će poznato nakon obavljenog očevida. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 14.03.2022.

    Neka mi netko objasni rečenicu iz teksta: Zbog zadimljena vozila koje je sudjelovalo u prometnoj nesreći intervenirali su i vatrogasci.

  • IPswič 13.03.2022.

    Prema broju stanovnika više nego u Ukrajini?

Komentiraj...
Vidi sve komentare