To je to što me zanima!

Teško bolesnu majku zgrabio za vrat, pa oca i udario ga šakom

Zapomaganje majke čuo je njen suprug, odnosno otac nasilnog muškarca, te je krenuo pomoći, no tada je sin i njega rukama zgrabio za vrat i potom ga udario šakom u predjelu lica
Vidi originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci je po primitku kaznene prijave policije, protiv 33-godišnjeg muškarca provelo prvo ispitivanje zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela nasilja u obitelji. 

Naime 33-godišnjak je 15. kolovoza 2020. na području otoka Raba prvo verbalno napao tešku bolesnu majku, a potom ju pokušao spriječiti da pozove policiju istrgnuvši joj mobitel i uhvativši je rukama za vrat sve dok ona nije počela dozivati pomoć. 

PODIGLI OPTUŽNICE Prijeti im najmanje pet godina: Taksist preminuo nakon što su ga premlatili kod Makarske

Njezino zapomaganje čuo je njen suprug, odnosno otac nasilnog muškarca, te je krenuo pomoći, no tada je on i njega rukama zgrabio za vrat i potom ga udario šakom u predjelu lica. Opisano je kod roditelja izazvalo osjećaj straha. 

Sucu istrage Županijskog suda u Rijeci zbog svega je navedenog podnijet prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv muškarca zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • sexy_trubadur 19.08.2020.

    e to vam je ta moderna hrvatska ,sve ovo je doslo neimastinom ,ali bitno je da kokolinda nije jela vocni jogurt

  • 18.08.2020.

    Droga i besposličarenje zlo je veliko.

  • JusticeLeague 18.08.2020.

    da su pravi, sutra bi oporukom sve prebacili na nekog drugog !

Komentiraj...
Vidi sve komentare