To je to što me zanima!

Teško ozlijedio maloljetnika u Vrbovcu, brzo priveli napadača

Maloljetnu osobu prevezli su u KBC Zagreb, a 23-godišnjaka u KB Dubrava. Oboje su teško ozlijeđeni. Počinitelja kojega povezuju s napadom na maloljetnu osobu su priveli
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija u subotu tijekom ranih jutarnjih sati zabilježila je dva odvojena slučaja nanošenja teških tjelesnih ozljeda, u kojima su ozlijeđeni dijete i 23-godišnjak. Jednog počinitelja su doveli u postaju na kriminalističku obradu, a drugoga još traže.

Prvi događaj bio je oko 2.30 sati u Vrbovcu na Trgu Petra Zrinskog, gdje je, tada još nepoznati počinitelj, fizički napao maloljetnu osobu. - Liječnička pomoć pružena joj je u Kliničkom bolničkom centru Zagreb gdje je utvrđeno da je maloljetna osoba teško ozlijeđena. Osoba koja se dovodi u vezu s ovim događajem je u službenim prostorijama policije te je u tijeku kriminalističko istraživanje - priopćila je zagrebačka policija.

Nešto kasnije oko 4.35 sati u Draškovićevoj ulici u Zagrebu nepoznati je počinitelj fizički napao 23-godišnjaka. Njega su vozilom Hitne pomoći prevezli u Kliničku bolnicu Dubrava, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • svi u ku.... 19.02.2023.

    Dobit će prekršajnu prijavu !

  • kadćekraj 19.02.2023.

    Zagreb siguran grad.Grad sretnih ljudi.

  • pravi mangup 19.02.2023.

    Razbiju ga u Draškovičevoj,a odvezu u KB Dubrava!?Nije to daleko,ali mislim da traumatologija u Draškovićevoj bi trebala biti bliže mjestu napada nego KB Dubrava koja je na aveniji G.Šuška.Ili?

Komentiraj...
Vidi sve komentare