To je to što me zanima!

Tesla je ubijen?! Jastukom ga je ugušio Hitlerov čovjek Otto

Navodni svjedok eksperimenta u projetktu Rainbow tvrdi kako je Teslu ubio Hitlerov najsposobniji zapovjednik specijalnih jedinica jer je znanstvenik znao previše...
Vidi originalni članak

Nikola Tesla umro je 7. siječnja 1943. godine u New Yorku, ali ne prirodnom smrću, kako je dosad bilo poznato javnosti. To tvrdi Alfred Bielek, navodni svjedok eksperimenta u projektu Rainbow. Cilj SAD-a bio je iskoristiti Tesline teorije i stvoriti mornaricu, koja bi, zahvaljujući pomicanju u vremenu i prostoru, bila ‘nevidljiva’ za radare. Na tom su projektu od 1933. radili Nikola Tesla, Albert Einstein i John von Neumann. 

Do 1940. posao je tekao prema planu, ali s vremenom su se Tesla i Von Neumann počeli razilaziti u mišljenju. Tesla je upozoravao na moguću opasnost eksperimenta za zdravlje i život posade te je zahtijevao da brod bude prazan. Povukao se iz projekta. Preminuo je desetak mjeseci poslije, a Bielek tvrdi da ga je ubio Hitlerov najsposobniji zapovjednik specijalnih jedinica Otto Skorzeny. I Skorzeny je u memoarima naveo kako je Teslu ugušio jastukom te da je u SAD putovao podmornicom.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • FEAR_3 18.01.2012.

    Nikola Tesla je Srbin, al za razliku od mnogih Srba prihvatio je Hrvatsku kao svoju domovinu

  • Boy X 18.01.2012.

    Ali čula,kazala,sutra novo otkriče"TESLA JE USKRSNUO"!

  • vidum 17.01.2012.

    Kad čovjek ne zna što bi rekao, bolje ne reć ništa nego ispast budala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare