To je to što me zanima!

Testiraju DNK 800 muškaraca, traže ubojicu curice iz 1996.

Claudia Ruf je silovana i ugušena u svibnju 1996. godine. Njezino tijelo pronađeno je na stazi, 70 kilometara udaljenoj od Grevenbroicha, u Euskirchenu blizu Bonna
Vidi originalni članak

Policija u Grevenbroichu, gradu na zapadu Njemačke, počela je s prikupljanjem DNK uzoraka 800 muškaraca u subotu kako bi pokušala identificirati ubojicu jedanaestogodišnje djevojčice koja je ubijena prije više od dva desetljeća.

Claudia Ruf je silovana i ugušena u svibnju 1996., a njezino tijelo pronađeno je na stazi, 70 kilometara udaljenoj od Grevenbroicha, u Euskirchenu blizu Bonna.

NESREĆA U NOVOM ZAGREBU Policija utvrdila identitet žene teško ozlijeđene u Zagrebu

Zatraženo je od ukupno 800 muškaraca da dostave uzorak sline u osnovnu školu. Muškarci, od kojih je to zatraženo, imali su od 14 do 70 godina u vrijeme ubojstva.

Testiranje traje deset minuta, a muškarci su prvotno morali dati pristanak. Istražitelji kažu da javnost želi pomoći i očekuju da će 300 muškaraca predati uzorak u subotu.

VIDEO: POŽAR POD KONTROLOM Buktinja u Splitu: Izgorjeli stanovi, petero ozlijeđenih

Policija 2010. nije uspjela identificirati ubojicu prikupljanjem uzoraka sline 350 muškaraca. (bs)

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 24.11.2019.

    Upravo čitam sudbine vukovaraca. Da ovog ubojicu temeljem DNK uhvate naša policija i Vlada oni bi ga ispitali, on bi se pokajao, ispratili bi ga u Englesku, tu bi mu sagradili kuću tako da kad pogleda susjede, obitelj čijeg člana je ubio, da im može podariti smješak. I nekakav Pupavac bi ga izgrlio kao ponos roda. No, njemačka policija i vlast nisu indolentni, oni znaju svoj posao i ne ovise o smjeru vjetra koji puše, ....

  • cisab 24.11.2019.

    Nije im trebalo puno vremena 23 godine da se ozbiljno uhvate posla.

  • ichbin2 24.11.2019.

    ko bu ga našao? možda je več i umro.... pa ni to pred 23 dana ili ure bilo....

Komentiraj...
Vidi sve komentare