To je to što me zanima!

'Nadam se da teta nije patila, u šoku sam. Imala je 103 godine'

Kako je teta starila postala je nepokretna, slabo je i vidjela i čula. Po noći je znala vikati pa su je onda premjestili u pomoćni objekt u kojemu su bile dvije sobe, ispričao nam je Stjepan...
Vidi originalni članak

Nećak žene koja je u domu bila gotovo tri godine je pod velikim šokom. Kaže kako je njegova teta Jelena uskoro trebala proslaviti 104 godine. 

- Živiš tolike godine i onda ti se ovako nešto dogodi. Nadamo se da nije patila - rekao je nećak Stjepan.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Ujutro ga je nazvala kći jer je na portalu vidjela kako je izbio požar u domu u kojemu je teta. On je brzo reagirao i nazvao dom i kaže da niti sam ne zna koga je točno dobio.

VIDEO: TRAGEDIJA U ZAGORJU 'Bilo bi drugačije da smo poziv dobili ranije, sve se razbuktalo'

 - Gospođa koja mi se javila rekla je da je to istina, izjavila mi je sućut. U pozadini sam čuo viku i galamu. Odmah sam krenuo u Andraševce sa suprugom. U domu je živjela teta, a prije 2.5 godine u dom je došla s mlađom sestrom koja je preminula nakon tri tjedna. Kako je teta starila postala je nepokretna, slabo je i vidjela i čula. Po noći je znala vikati pa su je onda premjestili u pomoćni objekt u kojemu su bile dvije sobe - ispričao nam je Stjepan. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Uvijek je bila čista i uredna, nikada se nije žalila, dobro su se brinuli o njoj. Teta nije imala djece već samo nećake, jako smo je voljeli - kaže Stjepan. 

Podsjetimo, u subotu ujutro izbio je požar u staračkom domu u mjestu Andraševec pokraj Oroslavja.  U Zagorskoj javnoj vatrogasnoj postrojbi potvrdili su nam da je preminulo šestero ljudi.

U Zagorje su na mjesto tragedije došli su i premijer Andrej Plenković te ministar unutarnjih poslova Davor Božinović.   

 

Idi na 24sata

Komentari 58

  • itatabisine 12.01.2020.

    Naravno da nije patila,vatra je najbezbolniji način za umrijeti...

  • maracbos 11.01.2020.

    Mozda je sirota htjela bit kremirana

  • 11.01.2020.

    Dobra kapa

Komentiraj...
Vidi sve komentare