To je to što me zanima!

Thompson i Z. Bušić izlaze na izbore s Hrvatskim plamenom

Među simpatizerima stranke su svećenik Zlatko Sudac, biskupi Mile Bogović i Ante Ivas. Najveći uspjeh očekuju u dijaspori iako će na izbore izaći u svim jedinicama
Vidi originalni članak

Najpoznatiji hrvatski emigrant, osuđen zbog terorizma u SAD-a, izlazi na izbore sa svojim pokretom Hrvatski plamen koji bi trebao okupiti stranke u kojima se cijeni domoljublje. Uz Zvonka Bušića osnivači su Marko Perković Thompson, glumica Anja Šovagović Despot, general Željko Sačić, povjesničar Josip Jurčević te znanstvenici Davor Pavuna i Goran Dodig, piše Jutarnji list.

Poziv da se pridruže poslali su svim strankama osim HDZ-u i strankama Kukuriku koalicije. U Hrvatskoj je više od stotinu stranaka i glasovi domoljublja se rasprše, smatra Bušić. 

Među simpatizerima stranke navodno su i svećenik Zlatko Sudac, biskupi Mile Bogović i Ante Ivas, ali i novinari Tihomir Dujmović i Velimir Bujanec. Stranka će izaći na izbore u svim izbornim jedinicama, ali vjeruju da će najveću podršku ipak dobiti u dijaspori.

>>> Članak u cijelosti pročitajte u Jutarnjem listu

Idi na 24sata

Komentari 610

  • momo x 04.07.2011.

    Ma velike HRVATINE,a svi izvukli šupak u dijasporu. Šta se imaš petljat u hr ako si već odlučio otić i otišo si..nema logike. ili se vrati pa imas pravo glasa ili budi gdje jesi i ne seri..

  • milka mesic 04.07.2011.

    zippysnake: gdje si se ti okotio?

  • milka mesic 04.07.2011.

    northshore: Vama predlažem da se strpite dok se osnuje nova stranka. Naime, drug Mesić osniva stranku on je sposoban čovjek ima dobre prijatelje koji će financijski pomoći ako treba i posuditi koji milijunčić. Strpljenja molim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare