To je to što me zanima!

Previše se približio ogradi: Tigar u ZOO-u ubio mladića

Bijeli tigar je ubio mladića u zoološkom vrtu u New Delhiju. Svjedoci su ispričali da se mladić naslonio na ogradu, a onda ga je tigar zaskočio i odvukao u nastambu
Vidi originalni članak

Bijeli tigar je u utorak oko 13.30 sati po lokalnom vremenu ubio mladića u zoološkom vrtu u New Delhiju . Muškarac u dvadesetim godinama navodno se previše približio nastambi. Svjedoci su za Times of India ispričali da se mladić naslonio na ogradu, a onda ga je tigar Vijay (6) zaskočio i odvukao u nastambu. Mladić je umro od teških ozljeda na vratu. Timaritelji su uspjeli odvući tigra tako što su ga namamili mesom.

Mladić još nije identificiran, a policija traži njegovu obitelj.

U zoološkom vrtu kažu da su pored nastamba postavljenja jasna upozorenja da se posjetioci ne smiju previše približavati ogradi. No posjetioci često ignoriraju upozorenja.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • Behemot 25.09.2014.

    I tako, čuvari su mamili tigra hranom i igračkama. To je sigurno dugo trajalo. Da mladić nije umro od ozljeda, sigurno bi umro od starosti ..

  • nocni_kupac 24.09.2014.

    meni je tigar najljepsa macka iz svih porodica macaka.

  • Britvaa 23.09.2014.

    Žao mi ga je.. Samo ne razumijem zašto idu toliko blizu unatoč upozorenjima i zdravoj pameti da ne ideš ni blizu tamo gdje te neka od životinja može dohvatiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare