To je to što me zanima!

Tihomir Orešković i Kolinda zabavljali goste u restoranu

U restoranu je bila i proslava krštenja pa je društvo "nabacilo" šalu s premijerom i predsjednicom i u ležernom tonu predložilo da se slikaju s bebom. Orešković je s ručka otišao prvi
Vidi originalni članak

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, premijer Tihomir Orešković, Mate Granić i društvo bili su glavna atrakcija u konobi Didov san na Kajzerici gdje su proveli subotnje poslijepodne na ručku.

Premijer se prvi digao pa ga je društvo ispratilo do izlaza. Dječica u restoranu, dobro upućena tko su ti ljudi, odmah su pojurili fotografirati se s njima na što su oboje pristali. Vidno raspoloženi i nasmijani zezali su se s gostima. U restoranu je bila i proslava krštenja pa je društvo "nabacilo" šalu s premijerom i predsjednicom i u ležernom tonu predložilo da se slikaju s bebom. Premijer, već jednom nogom na izlasku, vratio se unutra i pristao, no bebe u tom trenutku nije bilo za stolom.

- Pa di je beba? Krštenje, a bebe nema - smijao se premijer i nasmijao cijelo društvo za stolom. Zaključio je kako su majka u beba sigurno vani u šetnji, ali je u društvu predsjednice izašao potražiti ih.

Nisu ih našli pa je premijer pozdravio sve goste i otišao. Nakon nekog vremena majka i beba su se vratile pa su roditelji prišli za predsjedničin stol i zamolili za fotografiju, na što je predsjednica odmah pristala i uzela bebu u naručje.
 

Idi na 24sata

Komentari 349

  • Nevio RI 04.04.2016.

    Bravo Kolinda! Nije istina da se samo naslikavaš, nego radiš za sve nas mlade i nazaposlene građane da ne idemo u bijeli svijet trbuhom za kruhom! Ovi hrvatski ministri, za razliku od SDP-ovih, posjećuju Vukovar i rade na njegovu razvoju i rastu grada! Vlada Zorana Milanovića je bila tamo samo za izbore i obljetnice stradanja i na to im se nije išlo! A ovi ljevičarski napadi na tebe, dokaz su da nam treba lustracija, jer ima mnogih koji ne žele dobro Hrvatskoj ni Vukovaru! Pozdrav iz Rijeke!

  • mariocalabrese 03.04.2016.

    Mjesto politikom drotovi nas zabavljaju odosmo mi polako ali sigurno ump3-

  • vihor 2016 03.04.2016.

    oreskovicu sada znam zasto si doveden u hrvatskzu za placu ,ne nego da nam otudis jos sto imamo ,prodati nas i zemlju ,to ti je cilj,jer za placu ti kolinda ne radite ,jer ste imali vani pet puta vise ,i vi dosli za 20.tisucau hrvatsku ,prodati i uzeti sebi nebi tu drzava nista vidjela ,bojim se da imamo vise sanadera,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare