To je to što me zanima!

Tihomir Purda od Srbije traži odštetu za 57 dana zatvora

Tužitelji Srbije su optužili Purdu za smrt ranjenog vojnika. Uhićen je na graničnom prijelazu i prebačen u zatvor u Zenici. Tužitelji su nakon 57 dana optužnicu povukli
Vidi originalni članak

Tihomir Purda traži od Srbije odštetu za 57 dana koje je proveo u zatvoru u Zenici, piše Večernji list. Ministarstvu pravosuđa Srbije već je poslan odšteti zahtjev i sada se čeka nagodba ili pokretanje parnice. Purda kaže kako očekuje da će mu nadoknaditi dane provedene u zatvoru te uzeti u obzir sve traume i duševne boli njegove obitelji. Njegova je trudna supruga, podsjetimo, dok je bio u zatvoru ostala kod kuće sama s troje  djece. Tužitelji Srbije su optužili Purdu za smrt ranjenog vojnika JNA te je uhićen u siječnju 2011. na graničnom prijelazu Orašje. Dok je bio u zatvoru u Zenici povukli su optužbe pa je pušten na slobodu.

>>> Više pročitajte OVDJE  

Idi na 24sata

Komentari 31

  • ivan-zd- 03.07.2012.

    ajde purda obisi jos koju sliku od jace,svi bi tili pare ali bez radaaa..oni misle d je jedino njima najgore u zivotu,ko mene pita i moje roditelje kako je nama..glavno da ga je HDZ-kriminalaca iskoristija i njemu dobro doslo jer je dobija nesto para.. a sto bi moj tata triba bija napraviti,kasarna bivsa daleka 50m od kuce je granatirana tu nismo nista trazili,tati mi na dracevcu izbuzalo auto granata nista nije trazija,nudili mu penziju za rijesiti preko noci nije tija ici..a sto je zalosno HDZ-ovac mu tija srediti penziju priko j.kosor..a on mu je ODGOVORIJA DA ON NIJE ISA U RAT DA DOBIJE PENZIJU NEGO JE ISA DA OBRANI SVOJ DOM,I DA SE SMATRA JOS ZDRAVIM ZA RAD..

  • IvanPurda 03.07.2012.

    nemojte pisati gluposti, moj tata nepije,nezna se kladit niti je ikad trosio novce na to, i nista ne sverca...on je normalna osoba i normalan otac nemojte pisati ovakve komentare samo mu dizete tlak...sram vas bilo kad je 91" trebalo stat branit Hrvatsku uzeo je pusku s 21 godinu...sad ima pravo trazit novac za to sto je ni kriv ni duzan lezao tamo 57 dana...bez zene i djece..neznate kako mu je bilo tesko..i mi nismo jadna djeca zivimo normalno...nemojte pisati gluposti jel cemo se obratit pravobraniteljici za djecu jel znas ovako maltretirate -.-

  • hvala bogu što sam ateist 29.06.2012.

    Sto je tragikomicni Purda, sto je tuzni viteze Don Quiote od domovinske zbiljnosti, opet vitlas drvenim macem i drskom od metle opet si na glavu stavio papirnatu kapu, zajahao drvenog konja, zakitio se kuminom slikom i krenuo u juris na poljske zahode - I tebi je presusilo sad kad su ti kumini crni fondovi nestali. Donosila ti je kuma za pelene, za nove zube, za stari auto, za igracke, za struju, a ti sve spiskao po kladionicama i kaficima, mislio si da ce vjecno kapati da ces u kaficu biti faca casteci kuminom lovom. Stvarno si na dno potonuo kad ti par tisuca srpskih kuna koje nikada neces dobiti jer ce ti sve advokat uzeti toliko znace. Jadnik si ti Purda da jadniji ne mozes biti, jadan si bio dok si se borio, jer si vjerovao u HDZ-ovske lazi, jadan si bio dok si obijao pragove da nekakva prava (citaj privilegije) iz svega toga izvuces, jadan si bio dok si svercao smece s "Arizone nebi li zaradio za kafic i kladionicu, jadan si bio dok te kuma koristila za vlastitu promociju, jadan si bio dok si vjerovao da je i tebe konacno HDZ-ovsko sunce ogrijalo i dok si prodavao cast i ponos (ako si ih ikad i imao) HDZ-u za sitnis i dvadeset minuta voznje avionom , jadan si bio kad si se novinarima prodao za sliku u novinama i pustio te ljesinare da ti udju u kucu, jadan si i sad kad se za par tisuca kuna vucaras po sudu misleci kako ces se obogatit kad ti advokat uzme svoje imat ces za otici jednom u kafic. Nema love bez rada Purda, zavrni rukave i podji raditi, kad budes na suncu grbacio dvanaest sati za 200 kuna neces ih vise odnositi ni u kafice niti u kladionice, svoju si djecu sam napravio, nije se za nju duzan brinuti nitko osim tebe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare