To je to što me zanima!

Tijekom noći pretukao djeda i ostavio ga: Bore mu se za život

Oko dva sata ujutro na vrata mu je pokucao unuk. Kada mu je Mate otvorio, 20-godišnji unuk ga je napao i izudarao gotovo na smrt i ostavio. Najviše udaraca je djed zadobio u predjelu glave
Vidi originalni članak

U kući na području mjesta Blizna Donja u sjevernom dijelu općine Marina je u četvrtak ujutro pronađen muškarac s teškim i po životnim opasnim ozljedama. Prevezen je u splitsku bolnicu i tamo je zadržan. 

Kako javlja Slobodna Dalmacija, riječ je o Mati M. (79) koji inače živi na Čiovu, a u mjesto je došao brati masline. Nakon toga je ostao u selu i spavati. 

TURBULENTNI BRAKOVI I VEZE Hvalili su ih, a oni su nasilnici: Grdović vrijeđao Brankicu, a Depp je ženi prijetio smrću...

Oko dva sata ujutro na vrata mu je pokucao unuk. Kada mu je Mate otvorio, 20-godišnji unuk ga je napao i izudarao gotovo na smrt i ostavio. Najviše udaraca je djed zadobio u predjelu glave. 

Liječnici se bore za djedov život. U teškom stanju je bio sedam sati prije nego što su ga pronašli. U prostorije policije doveden je unuk i istraživanje je u tijeku. On je, javlja Slobodna, već otprije poznat policiji zbog raznih kaznenih djela. .

Idi na 24sata

Komentari 33

  • verna 13.11.2020.

    Koji problemi, pa tako ste ovu gamad odgojili,nema vojske ,nema reda..

  • djomba64 12.11.2020.

    otprije poznat policiji, a sad i nama ...

  • Selo_malo 12.11.2020.

    Zato ja više nikome ne otvaram vrata!

Komentiraj...
Vidi sve komentare