To je to što me zanima!

Stravično ubojstvo u Trstu: Uz cestu objesili tijelo muškarca. Brutalno ga mučili prije smrti

Na tijelu su vidljivi znakovi mučenja, kao što su kružne opekline na lubanji, modrice, posjekotine i otekline
Vidi originalni članak

Tijelo muškarca pronađeno je  u nedjelju ujutro uz dionicu ceste Grande Viabilità Triestina koja povezuje Trst s talijanskom i slovenskom autocestom. Žrtva je imala vezane noge i oči. Čovjeka su pronašli slučajni radnici, a bio je vezan i obješen na zaštitnoj ogradi, s vidljivim znacima mučenja.

Karabinjeri su na mjestu tragedije, piše Il Piccolo, kao i policija, vatrogasci i državna tužiteljica Maddalena Chergia.

KOMENTIRA: DENIS MAHMUTOVIĆ Priča o ubojstvu Mihaele smrdi do neba. Mora se razjasniti

Tijelo su pukim slučajem otkrili zaposlenici ANAS-a koji su krenuli s radovima na održavanju dionice. Beživotno tijelo nalazilo se pored ceste, među raslinjem, te je bilo jedva vidljivom automobilima koji su tuda prolazili. Prema preliminarnim nalazima, muškarac je u trenutku smrti imao između 50 i 60 godina. 

Tko god je objesio žrtvu, učvrstio je konopac trakom. S obzirom na stanje raspada, policija navodi da je tijelo stajalo obješeno na ogradu barem nekoliko dana, piše la Repubblica. Na njegovom tijelu su brojne ozljede, posjekotine i opekotine, posebno na glavi, a kosa mu je spaljena. Za sada nije utvrđeno radi li se o talijanskom ili stranom državljaninu.

UBOJSTVO ZGROZILO OSIJEK Nije zvao policiju 2 sata, micao je stvari i mijenjao iskaze. Stric ubijene: Teško je nositi se s tim

Mjesto zločina i način na koji je tijelo obješeno sugerira na ubojstvo s jasnom porukom usmjerenom prema drugima – to bi moglo biti upozorenje, navodi se. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • zutizgzg 25.09.2023.

    alo batice Mexico uTrstu

  • Jadranka Belančić 25.09.2023.

    Muškarac je u trenutku smrti imao 50 do 60 godina? Koliko je imao prije?

  • Joza Prezaduzeni 24.09.2023.

    Trst je nas

Komentiraj...
Vidi sve komentare