To je to što me zanima!

Tijelo izvukli iz rijeke: Ubijena praunuka Džemala Bijedića?

Nestanak Lane Bijedić su jučer prijavili roditelji nakon što se nije vratila s kave. Majka ju je bezuspješno pokušavala dobiti na mobitel. Njezino tijelo izvukli su iz rijeke Studenčice u Studencima kod Ljubuškog
Vidi originalni članak

Iz Tužiteljstva Zapadnohercegovačke županije potvrđeno da je L. B. (19), čije je tijelo sinoć izvučeno iz rijeke Studenčice u Studencima kod Ljubuškog, ubijena.

Kako saznaje Dnevni avaz, nesretna djevojka je Lana Bijedić iz Mostara, koja se ovih dana pripremala za odlazak na studij u Sarajevo. Ona je kći poznate sveučilišne profesorice iz Mostara, a praunuka Džemala Bijedića.

Njen nestanak su jučer u 17 sati prijavili roditelji. Nakon što se nije vratila u dogovoreno vrijeme 's kave s prijateljicom', kako je to majci rekla, zavladala je panika. Majka ju je bezuspješno pokušavala dobiti na njezin telefonski broj.

Iz Tužiteljstva Zapadnohercegovačke županije su kazali da će sutra biti obavljena obdukcija, nakon čega će imati više informacija za javnost.

Saznaje se da nije ubijena iz vatrenog oružja, a na licu mjesta, kao i na njezinom tijelu, su nađeni tragovi koji ukazuju da se borila sa svojim ubojicom. Potvrđeno je da su izuzeti fragmenti koji će biti poslani na vještačenje.

Njezino tijelo je u rijeci uočio ribar. Međutim, ni on u prvi mah nije bio siguran da je riječ o tijelu, pa ga je, a da ga voda ne odnese, dovukao do obale, nakon čega je pozvao policiju i Hitnu pomoć. Potom su tijelo izvukli pripadnici GSS-a Čitluk i Ljubuški.

Inače, Džemal Bijedić bio je jugoslavenski političar i bliski suradnik Josipa Broza Tita.

Idi na 24sata

Komentari 202

  • OS_LEGA 08.10.2019.

    Jako je bitno što je, čiji je potomak! Žrtva je žrtva bez obzira na sve navedeno (a vi novinari pumpajte do bola)!

  • ljubica ljubičica_1 08.10.2019.

    Život je bija ped njom.Moja sućut roditeljima.Najteža je bol kad izgubiš djete.

  • proko 08.10.2019.

    Citat: Čitava naša porodica je pogođena ovom stravičnom tragedijom, ne možemo vjerovati šta se desilo. S druge strane, ogorčeni smo na medije koji kite na ovako ružan način. Lana nije praunuka Džemala, već Nurudina Bijedića.

Komentiraj...
Vidi sve komentare