To je to što me zanima!

Tijelo Zorice još nisu pronašli: Supružnicima produljen pritvor

Županijski sud je donio odluku da se ženi (60) i muškarcu (62) koji se sumnjiče za ubojstvo Zorice Fadeljević (47) iz Sibinja produži pritvor još za dva mjeseca
Vidi originalni članak

Županijsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu je zatražilo, a Županijski sud donio odluku da se ženi (60) i muškarcu (62) koji se sumnjiče za ubojstvo Zorice Fadljević (47) iz Sibinja produži pritvor još za dva mjeseca.

Podsjetimo, na temelju osnovane sumnje ŽDO je zatražilo pritvaranje supružnika s kojima se nestala Zorica susrela 18. studenog oko 17 sati u blizini Opće bolnice u Slavonskom Brodu.

GUBI JOJ SE SVAKI TRAG Svi šute, a Zorice Fadljević (47) iz Sibinja i dalje nema

Nakon toga nesretnoj ženi se gubi svaki trag. Njena obitelj nema nikakve informacije, osim da je bračni par uhićen i pritvoreni zbog sumnje da su ubili Zoricu. Osumnjičeni su u zatvoru u Požegi, brane se šutnjom.

Krim policija je u dva navrata izuzela neke materijalne dokaze iz kuće uhićenih i automobila muškarca u kojemu su pronađeni tragovi krvi. Policija i ŽDO za sada ne izlaze s informacijo što je analiza dokaza pokazala.

MISTERIJ NESTALE ZORICE Policija u kući osumnjičenog para: Uzeli nož na vještačenje

- Policija i dalje intenzivno traga za Zoricom Fadljević, odnosno njenim tijelom - rekla je Kata Nujić, glasnogovornica PU Brodsko posavske, napominjući da je cijeli slučaj u nadležnosti Županijskog državnog odvjetništva.

- Podnijeli smo u zakonskom roku zahtijev za daljnje zadržavanje, što je učinjeno prije nekoliko dana - rekla je Mirela Šmital, županijska državna odvjetnica.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • IO 23.12.2019.

    Meni nije jasno kako mozes biti osumnjicen i pritvoren za ubojstvo ako nema tijela, a s time ni dokaza da je netko mrtav. Ja sada odem od kuce i pobjegnem od muza koji me maltra, a nekoga ko je zadnji bio samnom optuze za ubojstvo... Koji k...???

  • Fenix_7 23.12.2019.

    WTF is Zorica, i tko su ovi osumnjičeni, i zašto je policajac izrazio sućut, i s čim nas vi to j....???

  • budalajlama 23.12.2019.

    Mlako držanje muža jako je sumnjivo. Da meni nestane žena , makar na pola sata, sve bih pretražio da je nađem, taman da ju prebijem zašto se gosponu ne javlja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare