To je to što me zanima!

TikToker Vučić se hvali: 'Jeste li znali? Lord Voldemort je Srbin'

Glumac Ralph Fiennes, koji je utjelovio lik Voldemorta, 2017. godine dobio je državljanstvo Srbije u znak zahvalnosti što je snimao film Koriolan u toj zemlji
Vidi originalni članak

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić (53) u studenom je otvorio profil na TikToku, a od tada je vrlo aktivan. Objavio je više od 20 videa, a na zadnjem je otkrio da je fan Harryja Pottera. Okrenuo se prema kameri i upitao pratitelje: 

LEGENDARNI SUOSNIVAČ KOMPANIJE APPLE Steve Wozniak postaje Srbin. Vučić mu obećao državljanstvo: 'Ja sam Srbin koji živi u SAD-u'

- Jeste li znali da je Lord Voldemort - Srbin? - pitao je za fiktivnog lika iz serije romana i filmova o Harryju Potteru. Video je pogledalo više od milijun ljudi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

@jasamaleksandar Ono kad lord Voldemor postane Srbin! #ralphfiennes #jasamaleksandar #harrypotter #serbia #serbianpassport ♬ original sound - Ja sam Aleksandar

- Ha ha, pa ovoga ima samo kod nas. Harryju Potteru, spavaš li mirno? - pisali su mu u komentarima. 

Inače, glumac Ralph Fiennes, koji je utjelovio lik Voldemorta, 2017. godine dobio je državljanstvo Srbije u znak zahvalnosti što je snimao film Koriolan u toj zemlji. Rješenje o državljanstvu potpisala je premijerka Srbije Ana Brnabić. Glumac je 23. lipnja te godine bio i gost na svečanosti koju je organizirao predsjednik Srbije povodom stupanja na dužnost.

PREDSJEDNIK I INFLUENCER Vučić objavio novu snimku sa svojim dvojnikom. Igraju šah i šale se. Narod nije oduševljen

U srijedu je objavljeno i da bi legendarni računalni znanstvenik i suosnivač kompanije Apple, Steve Wozniak, uskoro trebao dobiti srpsko državljanstvo.

Najavio je to Vučić u Beogradu gdje se sastao s Wozniakom. Nakon sastanka kazao je kako se nada da će Vlada prihvatiti prijedlog i bračnom paru Wozniak dodijeliti srpsko državljanstvo. Taj papir, kaže Vučić, planira Wozniaku osobno uručiti.

 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • imenikola11 07.12.2023.

    Svaka cast Vucicu na velikoj zelji i volji zanosavremenjavanjem nase zemlje. Samo zavidni mogu da pisu bljuvotine

  • Celestija Luna 07.12.2023.

    Srbija je toliko napredna zemlja i razvijena da svako s radošću želi da dođe u Srbiju, pa i državljanstvo srpsko da ima.

  • imenikola11 07.12.2023.

    Vucicu aamo mogu da zavide. Daleko je od mnogih koji samo prozivaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare